-°°-Aquaman-°°-
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 582
İmkansizzzzzArkadaşlar sizce yetişir mi? Solo bşn kasıyorum ligim Altın 5(bu hesabı yeni açtım) Not: her maç ortalama 4 kill alıp en az ilk 3 giriyorum.
İmkansizzzzzArkadaşlar sizce yetişir mi? Solo bşn kasıyorum ligim Altın 5(bu hesabı yeni açtım) Not: her maç ortalama 4 kill alıp en az ilk 3 giriyorum.
ne boş yaptınÇoban salata künefe 2 ayran 3 kola başka isteğiniz olur olur kesin
Şu an fatihsin kardeşimArkadaşlar sizce yetişir mi? Solo bşn kasıyorum ligim Altın 5(bu hesabı yeni açtım) Not: her maç ortalama 4 kill alıp en az ilk 3 giriyorum.
Hayır 1.5 senedir oynuyorum bu hesap yeni sadece
24 saatte olursun ama sağlam ekip lazımArkadaşlar sizce yetişir mi? Solo bşn kasıyorum ligim Altın 5(bu hesabı yeni açtım) Not: her maç ortalama 4 kill alıp en az ilk 3 giriyorum.
Hulk gerçek olabilir mi.Arkadaşlar sizce yetişir mi? Solo bşn kasıyorum ligim Altın 5(bu hesabı yeni açtım) Not: her maç ortalama 4 kill alıp en az ilk 3 giriyorum.
Forumdakilere gıcık oldum Günde en az 15 saat oynayıp fatih olmazsam **`umAşırı zor.
Full kasman lazım ve 10 üstü kill alman lazım her maç.
Forumdakilere gıcık oldum Günde en az 15 saat oynayıp fatih olmazsam **`um
Evet malesef doğru az önce soloda 2 kişi team olup raşladı aldım ama Sonra 1500m Hileci tek attıSeni bekleyen hileciler : gel Abee uçuyoreezz
Bu muydu şimdi