yine de 1 haftada nasıl fatih olacaksın bütün gün uyumasan elmas falan olabilirsinHayır 1.5 senedir oynuyorum bu hesap yeni sadece
Off ne diyon sen ya, gider uzaylıları bulur, pubg mobile rank kasarlarüstüne dünyayı bile fetheder
Hocam 1.5 senedir oynamanız hiçbirşeyi değiştirmez.Hayır 1.5 senedir oynuyorum bu hesap yeni sadece
bir de evrenin sırlarını çözer oradaki bilgiler ile her gün fatih olurOff ne diyon sen ya, gider uzaylıları bulur, PUBG mobile rank kasarlar
Yayınları izliyorum ben adam 2. oluyor 3 kille +8 ortalama alıyor (sırası 150)Oyunu 10 saat oynamış kişiler yorum yapmış genelde troll ve mesaj kasma amaçlı. 4 kill az 8 puan verir fatih Ligi'nde 4 veya daha az. Solo daha zor. En az 2 kişi livik girmen lazım as olunca erangel kasman lazım ama en az 8-10 kill lazım.
İlk başta kastıkları için yerlerine sabit genelde. Fatihe ulaştıktan sonra sakin oynaman lazım. Ayrıca 1 hafta içinde dediğin için diyorum.Yayınları izliyorum ben adam 2. oluyor 3 kille +8 ortalama alıyor (sırası 150)
Elmas olmak kolay. Taç da öyle.As liginde 13 14 kill alınca +30 zor alıyorsun. 4 kille elmas bile zor olursun.
Elmas olmak çok basit. 3 günde oldum ben, ki oynamayı bilmiyordum.As liginde 13 14 kill alınca +30 zor alıyorsun. 4 kille elmas bile zor olursun.