çılgıntürk94
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
snowman t6 ultra kule tipi sogutucu aldım ve bosta 45 50 dereceyi goruo islemci normalmi valorantta 60 65 derecede gezio en dusuk ayarlarda
Biraz fazla, hangi test ile?ben %100 yuke soktum 90 dereceyi gorduydu o normalmi
90 derece bir tık fazla sanki termal macunu en son ne zaman yeniledin?ben %100 yuke soktum 90 dereceyi gorduydu o normalmi
Güzelsnowman t6 ultra kule tipi sogutucu aldım ve bosta 45 50 dereceyi goruo islemci normalmi valorantta 60 65 derecede gezio en dusuk ayarlarda
P95 için normal denebilir, AIDA64 ile sadece FPU daha sonra sadece FPU+CACHE'i test eder misiniz?bugun degistirdim mx 4 marka termal macun ve prime 95 te %100 yuke soktum core tempte baktım dereceye
nasıl kullanılıo oo program bilmiorumP95 için normal denebilir, AIDA64 ile sadece FPU daha sonra sadece FPU+CACHE'i test eder misiniz?
AIDA64 EXTREME deneme sürümünü indir daha sonra yukarıda araçlara tıkla "sistem kararlılık" testini seç, FPU veya FPU+CACHE'in üzerine tıkla diğerleri de açıksa üzerine bas kapa sonra aşağıda start yazacak oraya bas.nasıl kullanılıo oo program bilmiorum
iyi mi? buAIDA64 EXTREME deneme sürümünü indir daha sonra yukarıda araçlara tıkla "sistem kararlılık" testini seç, FPU veya FPU+CACHE'in üzerine tıkla diğerleri de açıksa üzerine bas kapa sonra aşağıda start yazacak oraya bas.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu kısım sıcaklıkarı göstericektir.
Gayet iyi şimdi birde son kez sadece FPU'yu test et, eğer sorun değilse.iyi mi? bu