Steam hesabım kaç TL eder?

HİT_GOOSE

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,107
Oyunlarım bunlar. Steam hesabım kaç TL eder? Satmayı düşünmüyorum merak ettiğim için soruyorum. Bir sitede 1300 TL yazıyor ancak ben bu hesaba en fazla 300 TL vermişimdir. Online oyun oynamıyorum.

Desktop Screenshot 2021.07.15 - 20.50.28.14 (2).png

burdan bakabilirsiniz

Oyunlarım bunlar. Steam hesabım kaç TL eder? Satmayı düşünmüyorum merak ettiğim için soruyorum. Bir sitede 1300 TL yazıyor ancak ben bu hesaba en fazla 300 TL vermişimdir. Online oyun oynamıyorum.

Alıntıyı görüntüle
Popüler oyunların fiyatlarını hesaplamak mantıklı ama en mantıklısı indirimli halleriyle hesaplamak.

Alıntıyı görüntüle
Steam DB de ki en düşük fiyat, oyunların indirimdeyken aldığın fiyatını gösterir.
Yani Steam DB de ki en düşük fiyata bak. Onun da yarısını al. 2. Elde ederi yaklaşık o civardadır.

Steam DB de ki en düşük fiyat, oyunların indirimdeyken aldığın fiyatını gösterir.
Yani Steam DB de ki en düşük fiyata bak. Onun da yarısını al. 2. Elde ederi yaklaşık o civardadır.
150 TL oluyor o zaman Hesapın değeri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,851
Üyeler
196,829
Son üye
saalikivi
Geri