For honor oynaniyormu

Ygtalmdr

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar indirimlerde for honor almayı düşünüyorum en son baktığımda çok az oynaniyordu sizce almalı miyim

Oynanmıyor , Yeniyor (!)

Oynayan az ama yinede buluyor maçı csdeki gibi 1 2 dk beklemen gerekiyor.İstersen oyunu öğretrbilirim

Yani alanlar direk iade ediyor.Fazla oynanıyor ama yeni oyuncu yok resmen.Eşleştirme sisteminden dolayımı yoksa yeni oyuncumu yokta karşıma 100 lvllik adam geliyor anlamadım.
Valla yeni alanların iade ettiğini nereden çıkardın bilmiyorum.

Valla yeni alanların iade ettiğini nereden çıkardın bilmiyorum.
Yani yorumlarına baktığımda çogu kişi iade etmiş tavsiye edilmiş yorumlarda da 10 saat veya bir kaç saat oynayıp bırakmış.İlk başta seviyorlar sonra iade veya kütüphanesinde boş boş duruyor.Bir kaç arkadaşım iade etti.Tek oynuyorum ama karşıma 100 lvlik adam gelmeye devam ederse bırakacağım.

Yani yorumlarına baktığımda çogu kişi iade etmiş tavsiye edilmiş yorumlarda da 10 saat veya bir kaç saat oynayıp bırakmış.İlk başta seviyorlar sonra iade veya kütüphanesinde boş boş duruyor.Bir kaç arkadaşım iade etti.Tek oynayan benim ama karşıma 100 lvlik adam gelmeye devam ederse bırakacağım.
Oyun zor evet. Alışma süreci çok uzun. Ubisoft'un ender kaliteli oyunlarından. Oyun gerçekten kalite akıyor. Herkesin oynayabileceği bir oyun değil.

Oyun zor evet. Alışma süreci çok uzun. Ubisoft'un ender kaliteli oyunlarından. Oyun gerçekten kalite akıyor. Herkesin oynayabileceği bir oyun değil.
Oyun zor değil alıştım ama karşıma 100 lvl adam gelince ne yapacağımı bilmiyorum.En azından 20 lvlik adam gelsin de savaşa savaşa stratejimi geliştireyim.

Geri