Şuan aşı olabilir miyim?

stizzy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,309
1 ay sonra 16 yaşıma gireceğim ama ben bayramdan sonra olmak istiyorum, aileimin rızasıyla vs aile hekimine gidip aşı olabilir miyim veya ailemin iznine gerek varmı

1 ay sonra 16 yaşıma gireceğim ama ben bayramdan sonra olmak istiyorum, aileimin rızasıyla vs aile hekimine gidip aşı olabilir miyim veya ailemin iznine gerek varmı
16 yaşından gün aldıktan sonra olabilirsin. Kafana göre gidip olamazsın.

Mhrsden randevu almak gerekmiyor mu eğer çıkmıyorsa alamazsın zaten ben şuan direk 2005liler olamıyor diye biliyorum bende 2005liyim ekimliyim bana yoktu arkadaşıma sordum o temmuzdan önce doğdu ona da yoktu

kafana göre olabiliyorsun randevu almana gerek yok git de ben aşı olcam yaşın tutarsa yaparlar

Bildiğim kadarıyla aşı sıran gelince "Aşınız gelmiştir, randevu alabilirsiniz" diye bir sms geliyor. Randevu almak için mesaj gelmesi lazım diye biliyorum.

E devlet e nabızdan bakılabiliyor. Bir de SMS ile de haberdar ediyorlar. Mesela benim baktım 2. doz için bugünden itibaren olabilirim diyor.

ben 16 yaşımdayım 17den gün alıyorum biz hastaneye gittiğimizde vermediler randevuyu 17 olup 18den gün alanlara veriyorlar diye hatırlıyorum
bende izimin üstüne geri döndüm randevu alamadık(randevu alman lazım aşı olman için ilk önce)

Aşı için öncelikli gruptaysan randevu almadan da aşı olabilirsin fakat randevu almak daha iyi ve daha 16 yaşındakilere çıkmadı diye biliyorum.

16 yaşının bitmesi gerekiyor.

bende 15 yaşındayım olabilir miyim bende ?

Geri