-CrawL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,181
Eren arkadaş maalesef ironi yapmıyor gayet ciddi
Eren arkadaş maalesef ironi yapmıyor gayet ciddi
Arabaya da binmeyin trafik olmaz o yüzden zaten ötv var otobüse bin araba zaten lüksbunlar zaten Erdoğan’ı allah olarak kabul ediyor niye laf anlatmaya çalışıyorsun ki He de geç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynen millet arabaya binmesin diye de yüzde 300 vergi alınıyor niye? Millet arabaya alıp kaza yapmasın diye değil mi?
İroni yapmıyorum gerçekleri diyorum ne gerek var gazlı içecek içmeyeİroni yapıyor
Arabaya da binmeyin trafik olmaz o yüzden zaten ötv var otobüse bin araba zaten lüks
İroni yapmıyorum gerçekleri diyorum ne gerek var gazlı içecek içmeye
Onlar kendi arabalarını üretiyor o yüzden ucuz bizim gençler çalışsın arabamızı üretelim togg üreticez zaten çok ucuz olacak herkes alacak en fazla 50 bin olur herkes alırelin almanyasından neyimiz eksik adamlar 35 bin birime sıfır lüks araba alıyor?
Herkes istediğini içer. Bu sizi ilgilendirmiyor. 5 tl olan şeyin 10 tl olmasını destekliyorsunuz. Siz içmiyorsunuz diye herkes içmeyecek değil. Zararlı olduğunu 5 yaşında çocuk ta biliyor.Onlar kendi arabalarını üretiyor o yüzden ucuz bizim gençler çalışsın arabamızı üretelim togg üreticez zaten çok ucuz olacak herkes alacak en fazla 50 bin olur herkes alır
bırak anlatma ya kafayı yersin anlamazHerkes istediğini içer. Bu sizi ilgilendirmiyor. 5 TL olan şeyin 10 TL olmasını destekliyorsunuz. Siz içmiyorsunuz diye herkes içmeyecek değil. Zararlı olduğunu 5 yaşında çocuk ta biliyor.
Beni ilgilendirir halkımız hasta olmasın diye zam geliyor bakın hiç suya zam geliyor mu gelmiyor çünkü su hayattır ama gazlı içeceğe gelsin bizene napalımHerkes istediğini içer. Bu sizi ilgilendirmiyor. 5 TL olan şeyin 10 TL olmasını destekliyorsunuz. Siz içmiyorsunuz diye herkes içmeyecek değil. Zararlı olduğunu 5 yaşında çocuk ta biliyor.
Hepimiz ak partiliyiz zaten hepimiz doğru yol içindeyiz yanlış yola gitmicezbırak anlatma ya kafayı yersin anlamaz
max apklı zekası diye boşuna demiyorlar
su 3 yıl önce bimde 25 kuruştu şuan 75 kuruşBeni ilgilendirir halkımız hasta olmasın diye zam geliyor bakın hiç suya zam geliyor mu gelmiyor çünkü su hayattır ama gazlı içeceğe gelsin bizene napalım
Hepimiz ak partiliyiz zaten hepimiz doğru yol içindeyiz yanlış yola gitmicez
Araba ve bisikletlere de insanlar yürüsün diye zam geliyor değil mi?Beni ilgilendirir halkımız hasta olmasın diye zam geliyor bakın hiç suya zam geliyor mu gelmiyor çünkü su hayattır ama gazlı içeceğe gelsin bizene napalım
Hepimiz ak partiliyiz zaten hepimiz doğru yol içindeyiz yanlış yola gitmicez
Kaç yaşındasın?Hepimiz ak partiliyiz zaten hepimiz doğru yol içindeyiz yanlış yola gitmicez
Onlar zam değil ki fiyat güncellemesi arada artar ucuzlar zam dediğimiz hep sürer 1 2 seneye su fiyatları düşecek burada söyliyimsu 3 yıl önce bimde 25 kuruştu şuan 75 kuruş
Ekonomimiz iyi olması için zam lazım bisiklet falan masraf yürüyerek işlerinizi halledin ne olacak otobüse bin yaş 17 hepimiz reisciyiz yine reis kazanacak 20 yıldır kazanıyoruz zaten sizleri de reisin yoldaşı olmaya davet ediyorumAraba ve bisikletlere de insanlar yürüsün diye zam geliyor değil mi?
Zam gelmesinin iyi bir yanı var mı? Her şeye zam geliyor.
Kaç yaşındasın?
Onlar zam değil ki fiyat güncellemesi arada artar ucuzlar zam dediğimiz hep sürer 1 2 seneye su fiyatları düşecek burada söyliyim
Ekonomimiz iyi olması için zam lazım bisiklet falan masraf yürüyerek işlerinizi halledin ne olacak otobüse bin yaş 17 hepimiz reisciyiz yine reis kazanacak 20 yıldır kazanıyoruz zaten sizleri de reisin yoldaşı olmaya davet ediyorum