Gazlı İçeceklere Zam

bunlar zaten Erdoğan’ı allah olarak kabul ediyor niye laf anlatmaya çalışıyorsun ki He de geç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynen millet arabaya binmesin diye de yüzde 300 vergi alınıyor niye? Millet arabaya alıp kaza yapmasın diye değil mi?
Arabaya da binmeyin trafik olmaz o yüzden zaten ötv var otobüse bin araba zaten lüks

İroni yapıyor
İroni yapmıyorum gerçekleri diyorum ne gerek var gazlı içecek içmeye

Arabaya da binmeyin trafik olmaz o yüzden zaten ötv var otobüse bin araba zaten lüks

İroni yapmıyorum gerçekleri diyorum ne gerek var gazlı içecek içmeye

elin almanyasından neyimiz eksik adamlar 35 bin birime sıfır lüks araba alıyor?

elin almanyasından neyimiz eksik adamlar 35 bin birime sıfır lüks araba alıyor?
Onlar kendi arabalarını üretiyor o yüzden ucuz bizim gençler çalışsın arabamızı üretelim togg üreticez zaten çok ucuz olacak herkes alacak en fazla 50 bin olur herkes alır

Onlar kendi arabalarını üretiyor o yüzden ucuz bizim gençler çalışsın arabamızı üretelim togg üreticez zaten çok ucuz olacak herkes alacak en fazla 50 bin olur herkes alır
Herkes istediğini içer. Bu sizi ilgilendirmiyor. 5 tl olan şeyin 10 tl olmasını destekliyorsunuz. Siz içmiyorsunuz diye herkes içmeyecek değil. Zararlı olduğunu 5 yaşında çocuk ta biliyor.

Herkes istediğini içer. Bu sizi ilgilendirmiyor. 5 TL olan şeyin 10 TL olmasını destekliyorsunuz. Siz içmiyorsunuz diye herkes içmeyecek değil. Zararlı olduğunu 5 yaşında çocuk ta biliyor.
bırak anlatma ya kafayı yersin anlamaz
max apklı zekası diye boşuna demiyorlar

Herkes istediğini içer. Bu sizi ilgilendirmiyor. 5 TL olan şeyin 10 TL olmasını destekliyorsunuz. Siz içmiyorsunuz diye herkes içmeyecek değil. Zararlı olduğunu 5 yaşında çocuk ta biliyor.
Beni ilgilendirir halkımız hasta olmasın diye zam geliyor bakın hiç suya zam geliyor mu gelmiyor çünkü su hayattır ama gazlı içeceğe gelsin bizene napalım
bırak anlatma ya kafayı yersin anlamaz
max apklı zekası diye boşuna demiyorlar
Hepimiz ak partiliyiz zaten hepimiz doğru yol içindeyiz yanlış yola gitmicez

Beni ilgilendirir halkımız hasta olmasın diye zam geliyor bakın hiç suya zam geliyor mu gelmiyor çünkü su hayattır ama gazlı içeceğe gelsin bizene napalım

su 3 yıl önce bimde 25 kuruştu şuan 75 kuruş

Araba ve bisikletlere de insanlar yürüsün diye zam geliyor değil mi?

Zam gelmesinin iyi bir yanı var mı? Her şeye zam geliyor.

Kaç yaşındasın?

su 3 yıl önce bimde 25 kuruştu şuan 75 kuruş
Onlar zam değil ki fiyat güncellemesi arada artar ucuzlar zam dediğimiz hep sürer 1 2 seneye su fiyatları düşecek burada söyliyim
Araba ve bisikletlere de insanlar yürüsün diye zam geliyor değil mi?

Zam gelmesinin iyi bir yanı var mı? Her şeye zam geliyor.

Kaç yaşındasın?
Ekonomimiz iyi olması için zam lazım bisiklet falan masraf yürüyerek işlerinizi halledin ne olacak otobüse bin yaş 17 hepimiz reisciyiz yine reis kazanacak 20 yıldır kazanıyoruz zaten sizleri de reisin yoldaşı olmaya davet ediyorum

9 tl olan kola bakalım ne kadar olacak. 10 TL'yi geçerse artık almam.

1 LT Cappy Portakal Parçacıklı 6,5 TL di geçen ay. Bi gittim 8TL oldu diyor bi kaç gün sonra da 8,5 TL olacak haberi geldi diyor bakkalcı xD Welcome to Türkiye

Onlar zam değil ki fiyat güncellemesi arada artar ucuzlar zam dediğimiz hep sürer 1 2 seneye su fiyatları düşecek burada söyliyim

Ekonomimiz iyi olması için zam lazım bisiklet falan masraf yürüyerek işlerinizi halledin ne olacak otobüse bin yaş 17 hepimiz reisciyiz yine reis kazanacak 20 yıldır kazanıyoruz zaten sizleri de reisin yoldaşı olmaya davet ediyorum

davetini kabul etmiyoruz. Biz rahat yaşamak istiyoruz peyniri 60 liraya eti 80 liraya almak istemiyoruz elin gavurunun 500 birime aldığı konsolu 9 bin birime almak istemiyoruz eğitimin kaliteli olmasını istiyoruz ifade özgürlüğü olmasını istiyoruz.

bunları düşünüp oy vereceğiz fanboyluğa gerek yok. Şu anda küçüksün, ileride çok almak istediğin bir şeyi alamazsan bizi anlayacaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,950
Üyeler
189,358
Son üye
lusty000
Geri