Hikayesi güzel denilebilir. Eğlenceli oyun.Max payne 3 alınır mı? 50 TL ye düşmüş.
Zamanında 10 TL iken witcher 3 almak için iade etmiştim şimdi En düşük fiyatı 50 TL
Değmez bence tamamen efekt ağırlıklı oyun ben 1 ve 2'nin kalitesini gram göremedim.Max payne 3 alınır mı? 50 TL ye düşmüş.
Zamanında 10 TL iken witcher 3 almak için iade etmiştim şimdi En düşük fiyatı 50 TL
bence 50 TL ye pahalı
oynamış birisi olarak sevdiğim bir oyundu
Değmez bence tamamen efekt ağırlıklı oyun ben 1 ve 2'nin kalitesini gram göremedim.
Peki NBA playgraunds 2 nasıl?Hikayesi güzel denilebilir. Eğlenceli oyun.
Multiplayer da oynuyodum zamanında. Eğlenceliydi.
o konuda bir bilgim yok hocamPeki NBA playgraunds 2 nasıl?
Şöyle düşün.Max payne 3 alınır mı? 50 TL ye düşmüş.
Alınmaz gidin daha iyi oyunlara para verin derim.Hocam zaten indirimde 50 TL
BEnce değmez oyun cidden çok fazla ara sahne var 5 sn oyna ara sahne neredeyse bence boşver.Başka indirim bekleyeyim o zaman
bir de konuşuyor ama boş konuşuyor 1 ve 2 de öyle değildi 1 ve 2 senaryo dahilinde kendini bize tanıtıyordu mesajlar veriyordu çok kaliteli sözler söylüyordu ama boş konuşmuyordu hiçbir zamanBEnce değmez oyun cidden çok fazla ara sahne var 5 sn oyna ara sahne neredeyse bence boşver.
hiç oynamadım ama daha bakarken bile 1 ve 2 iyi potansiyeli var gözüküyor ama max payne o sinematik oyunu olması zaten oynamamamın en büyük sebebi.pahalı hocam indirime girer alırsınız.Max Payne 3 ten max payne ruhunu beklemeyin .oyun güzel ama max payne değil oynamış biri olarak söylüyorum. ama harbi güzel adam vuruluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bir de konuşuyor ama boş konuşuyor 1 ve 2 de öyle değildi 1 ve 2 senaryo dahilinde kendini bize tanıtıyordu mesajlar veriyordu çok kaliteli sözler söylüyordu ama boş konuşmuyordu hiçbir zaman