max payne 3 alınır mı?

HİT_GOOSE

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,107
Max payne 3 alınır mı? 50 tl ye düşmüş.

Zamanında 10 tl iken witcher 3 almak için iade etmiştim şimdi En düşük fiyatı 50 tl

Max payne 3 alınır mı? 50 TL ye düşmüş.

Zamanında 10 TL iken witcher 3 almak için iade etmiştim şimdi En düşük fiyatı 50 TL
Değmez bence tamamen efekt ağırlıklı oyun ben 1 ve 2'nin kalitesini gram göremedim.

Max payne 3 alınır mı? 50 TL ye düşmüş.

Zamanında 10 TL iken witcher 3 almak için iade etmiştim şimdi En düşük fiyatı 50 TL
Şöyle düşün.
%75 ara sahnelerden oluşuyor oyun .
Bence 50 TL vermem indirimde alın.

pahalı hocam indirime girer alırsınız.Max Payne 3 ten max payne ruhunu beklemeyin .oyun güzel ama max payne değil oynamış biri olarak söylüyorum. ama harbi güzel adam vuruluyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

BEnce değmez oyun cidden çok fazla ara sahne var 5 sn oyna ara sahne neredeyse bence boşver.
bir de konuşuyor ama boş konuşuyor 1 ve 2 de öyle değildi 1 ve 2 senaryo dahilinde kendini bize tanıtıyordu mesajlar veriyordu çok kaliteli sözler söylüyordu ama boş konuşmuyordu hiçbir zaman

Son düzenleme:
pahalı hocam indirime girer alırsınız.Max Payne 3 ten max payne ruhunu beklemeyin .oyun güzel ama max payne değil oynamış biri olarak söylüyorum. ama harbi güzel adam vuruluyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir de konuşuyor ama boş konuşuyor 1 ve 2 de öyle değildi 1 ve 2 senaryo dahilinde kendini bize tanıtıyordu mesajlar veriyordu çok kaliteli sözler söylüyordu ama boş konuşmuyordu hiçbir zaman
hiç oynamadım ama daha bakarken bile 1 ve 2 iyi potansiyeli var gözüküyor ama max payne o sinematik oyunu olması zaten oynamamamın en büyük sebebi.
GTA V aksiyon ve sinematik modu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,718
Üyeler
200,189
Son üye
kartalbjk3455

Geri