Yardım Corsair HS 35 kulaklığım yine kırılıyor ?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,232
Merhabalar, bende bu kulaklıktan var ve bu kulaklık bir kez kırıldı yani ikiye ayrıldı, şöyle bir kırılma oluyor; kulaklık sanki eriyor gibi yani durup dururken bir yerinde bir çizik oluşuyor ve o büyüyor git gide en sonunda bir gün takarken kırılıyor. Ne yapmam lazım ? İkinci kez oluyor bu durum, ilk olduğunda Corsair'e yazdım ve onlara gönderdim onlarda Amerika'dan yenisini gönderdiler şimdi bu da aynı olmaya başladı ?

Kulaklık bana 7 ay dayandı, daha kırılmadı ama yanlış bir hamlemde parçalanıcak durumda. O yüzden yeni kulaklık alacağım. Bence kulaklığı birdaha gönder tamir-değişim vs. yapsınlar sonra onu satıp başka kulaklığa geç.

Kulaklık bana 7 ay dayandı, daha kırılmadı ama yanlış bir hamlemde parçalanıcak durumda. O yüzden yeni kulaklık alacağım. Bence kulaklığı birdaha gönder tamir-değişim vs. yapsınlar sonra onu satıp başka kulaklığa geç.
Bende ilk geldiğinde öyle düşündüm ama belki de benim hatamdır diye satmadım bir daha olmaz diye, aslında araştırmıştım herkeste hemen hemen böyleymiş durum. Ama satarken sıkıntı olmaz mı ? Yani satacak olduğum kişiye durumu izah ederken satma sebebimi vs. ?

Bende ilk geldiğinde öyle düşündüm ama belki de benim hatamdır diye satmadım bir daha olmaz diye, aslında araştırmıştım herkeste hemen hemen böyleymiş durum. Ama satarken sıkıntı olmaz mı ? Yani satacak olduğum kişiye durumu izah ederken satma sebebimi vs. ?
Yenisini gönderirlerse kutuyu açma sıfır olarak satarsın. Sonuçta sen kırmıyorsunki ürünün öyle bir sorunu var. İstersen alıcıya durumu belirt istersen belirtme. Sana kalmış.

Yapabiliyorsan iadesini al bence yine kırılacağını düşünüyorsan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,386
Üyeler
190,742
Son üye
alperdsgl
Geri