Acer teknik servis nasıl güvenilir mi?

Tetra

80+
Reaksiyon skoru
12
Acer teknik servise acer laptopumu gönderdim ekran kartı yazılımsal bir crashtan ötürü gözükmüyor oyüzden gönderdim ama güvenilir mi? internette şikayetler var parça yı alıp daha düşük takıyorlarmış yada tekrar aynı sorun oluyormuş acer nasıl teknik servis konusında

hiç acer teknik servis kullanmadım ama dürüst olucam hiç bir teknik servisin daha mükemmel çalıştığını görmedim duymadım türkiyede. ya bekletirler, ya parça sorunu olur sizin dediğiniz gibi. uzar gider...

hiç acer teknik servis kullanmadım ama dürüst olucam hiç bir teknik servisin daha mükemmel çalıştığını görmedim duymadım türkiyede. ya bekletirler, ya parça sorunu olur sizin dediğiniz gibi. uzar gider...
Az parada vermedim inşallah parçayı yapmadan yada düşüğüyle değiştirip göndermezler 10 bin verdim 2 yıldır biriktirdiğim parayı oraya verdim ve başıma geldi

Az parada vermedim inşallah parçayı yapmadan yada düşüğüyle değiştirip göndermezler 10 bin verdim 2 yıldır biriktirdiğim parayı oraya verdim ve başıma geldi
yollamadan önce sistemin bilgilerini not alırsanız. itiraz etmeniz gerektiğinde o bilgileri kullanabilirsiniz. Gün sonunda kendileri biz bir şey yapmadık derler.

Faturası var kopyasını almıştım peki para iadesi yaparlarmı kasayı satıp almıştım üstüne ekleyip üniversiteden dolayı para iadesi yaparlarsa kasaya dönücem

ilk aldığında sorunsuz kullanıyorsanız kullanıcı kaynaklı hata diyeceklerdir. Ne kadar süre kullandınız?

ilk aldığında sorunsuz kullanıyorsanız kullanıcı kaynaklı hata diyeceklerdir. Ne kadar süre kullandınız?
3 ay ilk aldığımda bişey yoktu sonradan away out oynarken bianda crash yedim rsr 2 yi ve shadow of the tomb raider i bitirdim ısınmada bi problem yoktu sandığım kadarıyla yazışımsal inşallah bir sorun çıkarmazlar bundan sonra birdaha laptop almam nerdeyse tüm markalar aynı

3 ay ilk aldığımda bişey yoktu sonradan away out oynarken bianda crash yedim rsr 2 yi ve shadow of the tomb raider i bitirdim ısınmada bi problem yoktu sandığım kadarıyla yazışımsal inşallah bir sorun çıkarmazlar bundan sonra birdaha laptop almam nerdeyse tüm markalar aynı
hocam 3 ay süre iade/ değişim için imkansız haline getiriyor durumu. Uygun fiyata sorun çözmelerini ummak kalıyor.

hocam 3 ay süre iade/ değişim için imkansız haline getiriyor durumu. Uygun fiyata sorun çözmelerini ummak kalıyor.
İşte bende ondan korkuyorum peki tüketici haklarına gitsem çözüme kavuşurmu yada tanıdıklar var onlar üstünden

Yaklaşık 2 sene önce HP servisine laptobumu göndermiştim. Şu an ne durumda bilmiyorum ama çok iyi ilgilenmişlerdi. Gerekli parçaları değiştirdiler, bakımını yapıp macununu falan yenileyip göndermişlerdi.

İşte bende ondan korkuyorum peki tüketici haklarına gitsem çözüme kavuşurmu yada tanıdıklar var onlar üstünden
bir deneyin şansınızı ama sanmıyorum kimse 3 ay aktif kullanılan pc ye iade/değişim istemezler.

Yaklaşık 2 sene önce HP servisine laptobumu göndermiştim. Şu an ne durumda bilmiyorum ama çok iyi ilgilenmişlerdi. Gerekli parçaları değiştirdiler, bakımını yapıp macununu falan yenileyip göndermişlerdi.
Hp ilgileniyor ama kronik sorunları çok pavilion serisinde duyduğuma göre zaten acer hp msi arasında kalmıştım acerın grafik kartı daha iyiydi keşke almasaydım acerı ama bundan sonra laptop almam yapılsa bile dilim yandı 2 3 bin olsa gam yemicem 10 bin vermiştim

bende lenovo kullandım gereksiz yüksek fiyat alıp 2 hafta parça bekletme 1 ay da yollama süresi ile 45-50 gün arası laptopsuz bırakmışlardı 5 sene önceki bir olaydı bu şuan değişmiş olabilir ama güvenemiyorum kendi adıma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,347
Üyeler
187,324
Son üye
akbas
Geri