Acer teknik servis nasıl güvenilir mi?

Hp ilgileniyor ama kronik sorunları çok pavilion serisinde duyduğuma göre zaten acer hp msi arasında kalmıştım acerın grafik kartı daha iyiydi keşke almasaydım acerı ama bundan sonra laptop almam yapılsa bile dilim yandı 2 3 bin olsa gam yemicem 10 bin vermiştim
Ben o zamanlar öğrenciydim sürekli git gel yaptığım için laptop şarttı. Ama normal şartlarda mecbur değilsen laptop önermem. Maalesef illa ki bir sorunu çıkıyor zamanla marka model farketmeksizin..

Yapmazlarsa denicem tüketici haklarına gitsem çözüm alırmıyım
sanmıyorum tüketici hakları garanti konusunda yardımcı olur ama 3 aylık aktif kullanıma iade/değişim isteyemez. Öyle olursa firmalar zarar ederdi fazla olarak.

sanmıyorum tüketici hakları garanti konusunda yardımcı olur ama 3 aylık aktif kullanıma iade/değişim isteyemez. Öyle olursa firmalar zarar ederdi fazla olarak.
Yok hani parça değişim konusunda mesela değiştirmemekte ısrar ederse acer

Ben o zamanlar öğrenciydim sürekli git gel yaptığım için laptop şarttı. Ama normal şartlarda mecbur değilsen laptop önermem. Maalesef illa ki bir sorunu çıkıyor zamanla marka model farketmeksizin..
buna katılıyorum benimde son senem öğrencilikte ekran kartı bozuk laptop kullanıyorum. (intel kart var çalışan en fazla lol açıyor steam hesabına girmedim 1.5 sene yaklaşık) bitince almayı düşünüyorum sistem laptop veya masaüstü olarak piyasa bi az netleşse.

Ben kasa kullanıyodum ama üniversite için satmıştım 4 ay önce tamam o daha kötüydü ama en azından şuanki durum onda olsa ekran kartını çıkarıp takınca düzelirdi büyük ihtimal

Ö

mesela nekadar o ekran kartı 7 bin diye biliyorum
hocam hangi ürün olarak acer kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat donanım sadece tamir ile kurtarılabiliyorsa çok ücret tutmayacaktır. Parça değişimi yurt dışından getirildiği için hem uzun sürecektir hemde pahalı olucaktır. Fatura gönderiyor önce garanti servisi ordan anlarsınız az para tutuarsa tamir, çok para tutarsa değişim içindir. (genelde faturada türünü de yazarlar kafanız karışmaz.)

hocam hangi ürün olarak acer kullanıyorsunuz bilmiyorum fakat donanım sadece tamir ile kurtarılabiliyorsa çok ücret tutmayacaktır. Parça değişimi yurt dışından getirildiği için hem uzun sürecektir hemde pahalı olucaktır. Fatura gönderiyor önce garanti servisi ordan anlarsınız az para tutuarsa tamir, çok para tutarsa değişim içindir. (genelde faturada türünü de yazarlar kafanız karışmaz.)
Bence yazılımsal ürünüm acer nitro 5 an515 54 ürün rtx 2060 lı bi laptop

Bence yazılımsal ürünüm acer nitro 5 an515 54 ürün rtx 2060 lı bi laptop
yazılımsal ise yukarıda yazdıklarım geçerli olucaktır. ürün değişimi gerekmedikçe fahiş fiyat olmaz. genede teknik servis bakım onarım için ücretini alıcaktır.

Acer teknik servise acer laptopumu gönderdim ekran kartı yazılımsal bir crashtan ötürü gözükmüyor oyüzden gönderdim ama güvenilir mi? internette şikayetler var parça yı alıp daha düşük takıyorlarmış yada tekrar aynı sorun oluyormuş acer nasıl teknik servis konusında
arkadaşım geçenlerde nitro 5 gönderdi ekran kartı sorunundan ve olumlu dönüşte oldu keza ben 10 senedir acer ürünleri kullanıyorum 1 kere laptopumu teknik servise yollamıştım oda çözüldü daha düşük parça taksalar mahkemeye kadar yolu var işin öyle bir durum yok

arkadaşım geçenlerde nitro 5 gönderdi ekran kartı sorunundan ve olumlu dönüşte oldu keza ben 10 senedir acer ürünleri kullanıyorum 1 kere laptopumu teknik servise yollamıştım oda çözüldü daha düşük parça taksalar mahkemeye kadar yolu var işin öyle bir durum yok
İnşallah olmassa kendi elinle kendi kıyımu kazmış olurum keşke kasayı satmasaydım

Geri