Hangi arabayı almalıyız ?

Tolgax güneş

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
626
Arkadaşlar babam 2012 model bir Audi Q5 e biniyordu sıfır aldı o zamandan bu zamana kadar kullandı ve inanılmaz iyi baktı aracı sattı ve kendine yeni araba almak istiyor SUV istiyor gene 500.000 TL bütçe var üstüne çıkamayız sıfır olması lazım önerileriniz nedir ?

Arkadaşlar babam 2012 model bir Audi Q5 e biniyordu sıfır aldı o zamandan bu zamana kadar kullandı ve inanılmaz iyi baktı aracı sattı ve kendine yeni araba almak istiyor SUV istiyor gene 500.000 TL bütçe var üstüne çıkamayız sıfır olması lazım önerileriniz nedir ?
Peugeot 5008 ve ya gırtlak dolu Tucson.
Yeni Tucson çok hoş olmuş ben onu öneririm pişman olmaz.

2. el X60 veya X40 bakın zorlarsanız X60 yakalarsınız muhtemelen (0 istemişsiniz görmedim)
Peugeot 5008 ve ya gırtlak dolu Tucson.
Yeni Tucson çok hoş olmuş ben onu öneririm pişman olmaz.
Tucson çok dar dış tasarımı her ne kadar hoş olsada içi berbat daha geniş coupe araçlara bindim açıkçası

1.5 tsı elegance veya highline tiguan alabilirsiniz

2. el X60 veya X40 bakın zorlarsanız X60 yakalarsınız muhtemelen (0 istemişsiniz görmedim)

Tucson çok dar dış tasarımı her ne kadar hoş olsada içi berbat daha geniş coupe araçlara bindim açıkçası
XC60 düşündüm oda iyisi 600 küsür bulma şansımız biraz zor.

2021 Hyundai Tucson almasını öneririm çok dolu bir araba ve yeni bir kasası olduğu için dikkat çeker. Elite paket çok hoş olur

yeni tucson’ın kahverengi olanını gördüm çok dikkat çekici ve güzel araba.

ST Line Ford Kuga Ve Ecosport bakın 0 olarak Kuga fiyatını hatırlamıyorum ama Ecosport 300 civarında idi

1.5 tsı elegance veya highline tiguan alabilirsiniz
Koyu vw famboyuyum en sevmediğim vw Ler den biri parasını hak etmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ST Line Ford Kuga Ve Ecosport bakın 0 olarak Kuga fiyatını hatırlamıyorum ama Ecosport 300 civarında idi
Ecosport b segment bence o bütçede alınmaz Kuga işçiliği ve yalıtımı iyi değil.

Koyu vw famboyuyum en sevmediğim vw Ler den biri parasını hak etmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ecosport b segment bence o bütçede alınmaz Kuga işçiliği ve yalıtımı iyi değil.
Bu 2 modelde 2021 tucson'dan daha iyi ve kaliteli fiyatlarına göre SUV bir araç olarak Ecosport özellikle kullandım ve sattım Kuga'da 2017 kullanmıştım gayet kaliteli idi Tucson aldığım gibi sattım SUV olabilecek bir araç değil

Bu 2 modelde 2021 tucson'dan daha iyi ve kaliteli fiyatlarına göre SUV bir araç olarak Ecosport özellikle kullandım ve sattım Kuga'da 2017 kullanmıştım gayet kaliteli idi Tucson aldığım gibi sattım SUV olabilecek bir araç değil
Tucson test sürüsüne gittik babam ile resmen mest olduk çok güzel bir araç kalitesi donanımı tasarımı hacmi muazzam Kuga ve ecosport çok daha kalitesiz beğenmediğimiz araçlar tercih meseledir saygı duyarım.

Geri