REDRAGON K555 Blue Switch Rgb Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
REDRAGON K555 Blue Switch Rgb Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ben philips klavye almıştım tahminimce 1 yılda d tuşu basmamaya başladı basınca da 2 tane basıyor switchlerden kaynaklandığını düşünüyorum bunda da aynısı olur mu switch markası nedirAlınır.
O klavye ile bu klavye arasında dağlar kadar fark var 150 liralık philips klavyeden çok şey bekleme.ben philips klavye almıştım tahminimce 1 yılda d tuşu basmamaya başladı basınca da 2 tane basıyor switchlerden kaynaklandığını düşünüyorum bunda da aynısı olur mu switch markası nedir
spk8404 almıştımO klavye ile bu klavye arasında dağlar kadar fark var 150 liralık philips klavyeden çok şey bekleme.
Yapıcak bir şey yok ya bunu alıcaksınız adam akıllı sağlam bir şey istiyorsanız yada kendinize bütçe belirleyip yeni konu açın.spk8404 almıştım![]()
Kendisi outemu switch kullanıyor,aktif olarak kullandığım klavyedir.İncelemesi ve deneyimlerim aşağıda en ufak basmama problemi yaşamadım.![]()
REDRAGON K555 Blue Switch Rgb Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
REDRAGON K555 Blue Switch Rgb Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
forum.donanimarsivi.com
ne kadardır kullanıyorsunuz ?Kendisi outemu switch kullanıyor,aktif olarak kullandığım klavyedir.İncelemesi ve deneyimlerim aşağıda en ufak basmama problemi yaşamadım.
İnceleme - 🔥Redragon K555 Indrah Uzun Kullanım Deneyimlerim🔥
Hatam Olursa Affola. 1.ÜRÜN HAKKINDA Redragon Indrah sadece outemu mavi switch seçeneği olan bir üründür ve şu an 500 TL ben 419 TL ye aldım. 2.Ses Mavi switch bir ürün olduğu için sesli bir ürün olduğunu söylemem lazım.5 aylık bir kullanımdan sonra ise yay sesi kalmadı.(İlk ay vardı)...forum.donanimarsivi.com
5 ocak 2021 tarihinde elime ulaştı ortalama 7 saat kullanıyorum(günde)ne kadardır kullanıyorsunuz ?