Peđer Martinøs
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Merhabalar 2. El telefon aldım iphone 11 i cloud hesabı açık kalmış birisinin nasıl çıkış yaparım veya nasıl kullanabilirim telefonu
Satan adama hemen ulaşıp iCloud şifresini isteyin. Unuttum veya bilmiyorum derse geçmiş olsun.Merhabalar 2. El telefon aldım iphone 11 i cloud hesabı açık kalmış birisinin nasıl çıkış yaparım veya nasıl kullanabilirim telefonu
Yokmu bunun bi çözümü uygulaması falan yokmu başka yolu yokmu bu işinSatan adama hemen ulaşıp iCloud şifresini isteyin. Unuttum veya bilmiyorum derse geçmiş olsun.
Eğer iyi niyetli biriyse ve gerçekten şifreyi unuttuysa faturasıyla beraber Apple Store'e götürünce hallediyorlar.Yokmu bunun bi çözümü uygulaması falan yokmu başka yolu yokmu bu işin
Bu adam da başkasından almışEğer iyi niyetli biriyse ve gerçekten şifreyi unuttuysa faturasıyla beraber Apple Store'e götürünce hallediyorlar.
Fatura yoksa yine geçmiş olsun.
Geçmiş olsunBu adam da başkasından almış
by-pass yapıyorlar arama yapamıyorsun tablet gibi kullanıyorsun geçmiş olsunBu adam da başkasından almış
Hocam 3.5K'ya iPhone 11 alırken hiç mi şüphelenmediniz?O zaman ben bi bardak soğuk su içeyim knklar 3.5K bayıldık
Ya hiç aklıma gelmedi bu muhabbetleride pek bilmiyordum pek araştırma fırsatım olmadı ben android kullanıyorum ben faturayı bulmaya çalışıcam herhalde faturayı bulursam kar etmiş olurum bulamazsam zarardayımHocam 3.5K'ya iPhone 11 alırken hiç mi şüphelenmediniz?
iPhone 8'in bile temizlerini o fiyata satmıyorlar.