RTX2060 için VGA dönüştürücü önerisi

Xenithh

80+
Reaksiyon skoru
5
Donanım Arşivi'nin bugün çıkarmış olduğu DA-G3 sistemini satın aldım. Fakat sistemi ilk etapta eski monitörümde kullanmak zorundayım ve monitörümün HDMI çıkışı yok. Önerebileceğiniz bir dönüştürücü var mıdır?

hocam ben de bunu almayı düşünüyordum zaten. Fakat aktif dönüştürücü alın falan diye bir çok yazı gördüm. Aktif bir dönüştürücü mü bu

hocam ben de bunu almayı düşünüyordum zaten. Fakat aktif dönüştürücü alın falan diye bir çok yazı gördüm. Aktif bir dönüştürücü mü bu
Aktif dönüştürücü hocam hiç bir şekilde görüntü kaybı felan olmuyor ben Teknobiyotikten almıştım memnun kaldım kaliteli ürün bunu alın geçin.
Teknobiyotik ertesi gün kargolama yapmıştı.

Aktif dönüştürücü hocam hiç bir şekilde görüntü kaybı felan olmuyor ben Teknobiyotikten almıştım memnun kaldım kaliteli ürün bunu alın geçin.
Teknobiyotik ertesi gün kargolama yapmıştı.
satıcı zaten teknobiyotik'miş attığınız linkte. kendi sitelerinde ürün daha ucuz. Muhtemelen hepsiburada'nın komisyon almasından kaynaklıdır diye düşünüyorum. direkt kendi sitelerinden sipariş vereceğim.

satıcı zaten teknobiyotik'miş attığınız linkte. kendi sitelerinde ürün daha ucuz. Muhtemelen hepsiburada'nın komisyon almasından kaynaklıdır diye düşünüyorum. direkt kendi sitelerinden sipariş vereceğim.
Bende zaten Hepsiburadanın Teknobiyotik satıcısından aldım sistemimi de Teknobiyotiğin kendi sitesinden almıştım sorun yaşamazsınız.

Geri