hocam ben de bunu almayı düşünüyordum zaten. Fakat aktif dönüştürücü alın falan diye bir çok yazı gördüm. Aktif bir dönüştürücü mü buPiyasada bozuk çok ürün var bu iş için paraya kıyıp bunu alacaksın.
Bende geçen ay yeni sistem aldım monitörüm eski olduğu için dönüştürücü satın aldım.
Aktif dönüştürücü hocam hiç bir şekilde görüntü kaybı felan olmuyor ben Teknobiyotikten almıştım memnun kaldım kaliteli ürün bunu alın geçin.hocam ben de bunu almayı düşünüyordum zaten. Fakat aktif dönüştürücü alın falan diye bir çok yazı gördüm. Aktif bir dönüştürücü mü bu
satıcı zaten teknobiyotik'miş attığınız linkte. kendi sitelerinde ürün daha ucuz. Muhtemelen hepsiburada'nın komisyon almasından kaynaklıdır diye düşünüyorum. direkt kendi sitelerinden sipariş vereceğim.Aktif dönüştürücü hocam hiç bir şekilde görüntü kaybı felan olmuyor ben Teknobiyotikten almıştım memnun kaldım kaliteli ürün bunu alın geçin.
Teknobiyotik ertesi gün kargolama yapmıştı.
Bende zaten Hepsiburadanın Teknobiyotik satıcısından aldım sistemimi de Teknobiyotiğin kendi sitesinden almıştım sorun yaşamazsınız.satıcı zaten teknobiyotik'miş attığınız linkte. kendi sitelerinde ürün daha ucuz. Muhtemelen hepsiburada'nın komisyon almasından kaynaklıdır diye düşünüyorum. direkt kendi sitelerinden sipariş vereceğim.