Böyle yaparsam kul hakkına girmiş oluyor muyum?

Revntron

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
663
Arkadaşlar merhabalar steamde %30 indirime girmiş bir oyunu ben başka sitede üstüne %15 daha ekli bir şekilde aldığımda kul hakkına girmiş oluyor muyum?

Allah'a sor. Biz Allah değiliz ya da Kur'an-ı Kerim'e bak. Orada yazıyordur.

Arkadaşlar merhabalar steamde %30 indirime girmiş bir oyunu ben başka sitede üstüne %15 daha ekli bir şekilde aldığımda kul hakkına girmiş oluyor muyum?
Sence gerçekten o oyun bugüne kadar en fazla %30 indirim mi almıştır :)
Kimse hayrına iş yapmaz anlayın ama artık şunu. O adamın illa kazancı vardır.

Sence gerçekten o oyun bugüne kadar en fazla %30 indirim mi almıştır :)
Kimse hayrına iş yapmaz anlayın ama artık şunu. O adamın illa kazancı vardır.
Hayır yeni çıkmış bir oyun içinde indirim yapıılyor kazancını ben bilmiyorum ama bu şekilde

Millet korsan oyun oynayıp keyif sürüyor birde anlatıyor sence onların yanında kul hakkı yemiş olabilirmisin?

Hayır yeni çıkmış bir oyun içinde indirim yapıılyor kazancını ben bilmiyorum ama bu şekilde
Oyunlarını tanıtmak ve satış yapmak için aldıkları karar onları ilgilendirir. Oyunu yapan taraf razıysa bu duruma neden kul hakkı olsun

Son düzenleme:
Bence çok pahalı olmadığı sürece alabilirsin çünkü bazı oyunlar 500-600 lira oluyor o zaman korsan al.

Hayır onlar yapmıyor steam gift şeklinde oyun satan sitelerden bahsediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence çok pahalı olmadığı sürece alabilirsin çünkü bazı oyunlar 500-600 lira oluyor o zaman korsan al.
150 TL üstü hikayeli oyunlar için steam hesap şeklinde alsam yine kul hakkına girmiş oluyorum bilemedim ne yapsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 tane aldığım oyun epic gameste ücretsiz oldu çok canım sıkılıyor alsam bir dert almasam ayrı bir dert

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Bu nasıl bir zihniyet?

Şey demek gibi;

- millet adam öldürüyor, o zaman bende öldüreyim. onlar öldürüyorsa günah değildir.
Hayır hocam sizin dediğiniz iki olay birbirine denk. @Ellie Williams 'ın dediği olayda birisi emek hırsızlığı olurken diğerinde satıcı verdiği hizmet karşısında istediği parayı almış oluyor.

Arkadaşlar bu kadar gülünecek bir konu mu ki bu ben bir insandan 20-30 TL daha az ödüyorum kul hakkına girebilir mi internette bulabilsem buraya yazmazdım zaten günah olup olmadığını bilmiyorum içimdede kaldı buraya sorayım dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,330
Üyeler
190,732
Son üye
saplamarina
Geri