BurakPasha
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 553
- Bütçe
- 100
Arkadaşlar daha önce böyle konular açıldığının farkındayım fakat baktığımda herkes Teknobiyotik'ten öneriyor. N11 gibi sitelerde orjinal MX-4 bulamaz mıyım?
Hayır. Amazon ve Teknobiyotikte var şuan sadece. Trendyolda 1 kere gördüydüm ama fiyatı 100 tl civarı idi.Arkadaşlar daha önce böyle konular açıldığının farkındayım fakat baktığımda herkes Teknobiyotik'ten öneriyor. N11 gibi sitelerde orjinal MX-4 bulamaz mıyım?
Hepsiburada'da var fakat satıcı yine Teknobiyotik. Ben olsam Teknobiyotik dışında almazdım.Arkadaşlar daha önce böyle konular açıldığının farkındayım fakat baktığımda herkes Teknobiyotik'ten öneriyor. N11 gibi sitelerde orjinal MX-4 bulamaz mıyım?
hem gramajı daha az hemde aralarında ısı farkı yok hemde mx-4 daha ucuz sanırımAmazon.com.tr'de bulabilirsin ama satıcısı amazon'un kendisi olmalı. MX-4 almak zorunda değilsin onun yerine Mastergel Maker Nano da bakabilirsin
Daha önce hiç alışveriş yapmadım oradan.Hayır bulamazsın kolay kolay da Teknobiyotik neden olmaz anlamadım.
Tamamdır bu linkten alıyorum o zaman.Teknobiyotik Arctic distribütörü diye biliyorum, en mantıklısı ordan alman
Tamamdır bu linkten alıyorum o zaman.
![]()
Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun (4gr)(Spatulalı) (AR-ACTCP00031B) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
Sıkıntı çıkmaz Teknobiyotik köklü ve güvenilir bir site.Daha önce hiç alışveriş yapmadım oradan.
Bu yurt dışından gelmiyor mu?ARCTIC ACTCP00002B ARCTIC ACTCP00002B Termal Macun, MX-4 (4g) Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ARCTIC ACTCP00002B ARCTIC ACTCP00002B Termal Macun, MX-4 (4g) Çok Renkli Standart : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Buradan al. Orijinal ve teknobiyotiğe göre daha güvenli bir site zaten. Dünyanın en büyük alışveriş sitesi![]()
Hayır amazon com tr bu deposu kocaelide hemen bana 1 saat mesafe. Oradan dağıtılıyor Hepsiburada trendyol gibi yani vergi gibi bir durum yok. Hatta PRİME üyelik alıprsanız 7.90 tl' ye lol valorant gibi oyunlarda eklentiler kazanıp 1 günde kargo avantajını kullanabilirsiniz. Üstelik tüm ürünlerde kargo bedava falan oluyor. Twitch' te ücretsiz abonelik hakkınız oluyo falanBu yurt dışından gelmiyor mu?