Uygun Fiyatlı ve Kaliteli Mousepad Önerisi / JD900 Nasıldır?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Masaüstü bilgisayarımda kullanmak için bir mousepad arıyorum. Trendyol-Hepsiburada'da çok aradım ama pek iyi bir şey bulamadım.
Şimdiki mousepad'imin desenleri gitmeye başladığı ve çok leke olduğu için değiştirmek istiyorum.

Mevcut mousepad'im 70x30 ve oyun esnasında klavye dışarıda kalıyor. Bi tık düşük DPI oynadığımdan olsa gerek fazla alana ihtiyaç var.

Aşağıya eklediğim bu ürünü almayı düşünüyorum. Kullananlar deneyimlerini aktarırsa sevinirim :D

Xrades-OEM.

80x30 işini görürse buna bakabilirsin.

Işıklı bir şey almak istemiyorum, klavye zaten RGB konusunda dopdolu. Siyah olsa yeter :D

Kullanıyorum ama bendeki 70x30 ve 60x25 gibi bir şey belirtilen boyutta olmuyor ucuz ve işini görür seviyede

Dolaptan baksan daha iyi olur bence daha ucuza bulabilirsin ve 20 tl indirim oluyor
Geçenlerde hyperxin büyük boy modelini 60 liraya bulmuştum

Daha bugün kullanmaya başladım biliyorsun
Güzel bir mousepad mousepad olarak gördüğüm en iyi kutuya sahipti kendisi o.O2 harbiden diyorum
Kaliteli olarak şuan memnunum dikişli ve sevdim yani büyükte klavyemi ve mouseumu kaplıyor güzelce

Kullanıyorum ama bendeki 70x30 ve 60x25 gibi bir şey belirtilen boyutta olmuyor ucuz ve işini görür seviyede
15k parası olan kişiye al bu gtx1650 sistem senin işini görür demek gibi..

Geri