Ryzen 3 3100 kullanıyorum ve yayın da açıyorum herhangi bir drop vs. hiçbir sorun yaşamıyorum. Çünkü, overclocklu bir şekilde neredeyse 3600 gücünde belki 3500 gücünde çalışıyor işlemcim plat sample olduğu için bu değerleri yakalayabiliyorum bu yüzden bence ikiside yayın yaptırır dediğim gibi 3100 kullanıyorum yayında açıyorum grafik işlerimide yapıyorum. İkiside uyar size 3100 alıp birde plat sample falan çıkarsa snowman fan alırsınız yanınada ilerleyen zamanlarda bir güzel overclock tadından yenmez..Yayın da açılacaksa R5 2600 daha iyi olur.
İkinci el işlemci kesinlikle önermiyorum hep sorunlu işlemcileri satıyorlar çok dikkat edin..İkisi de değil, ikinci el 1200-1300 civarlarına Ryzen 5 3600 almanı öneriririm.
İşlemci, bilgisayarda bozulması en zor parçalardan birisi. Ki ayrıca deneyip alabilir. Veya Param Güvende ile alır. Param Güvende zaten alıcıyı koruyan bir sistem.Ryzen 3 3100 kullanıyorum ve yayın da açıyorum herhangi bir drop vs. hiçbir sorun yaşamıyorum. Çünkü, overclocklu bir şekilde neredeyse 3600 gücünde belki 3500 gücünde çalışıyor işlemcim plat sample olduğu için bu değerleri yakalayabiliyorum bu yüzden bence ikiside yayın yaptırır dediğim gibi 3100 kullanıyorum yayında açıyorum grafik işlerimide yapıyorum. İkiside uyar size 3100 alıp birde plat sample falan çıkarsa snowman fan alırsınız yanınada ilerleyen zamanlarda bir güzel overclock tadından yenmez..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İkinci el işlemci kesinlikle önermiyorum hep sorunlu işlemcileri satıyorlar çok dikkat edin..
param güvende ile alıcam o zaman 800 tl ye 3100 yaz alırım gelince takar test ederim eğer stress testinde felan sıkıntı çıkarsa geri iade ederim.ha bozuk mal satarsa adam tokatda aramızda 100 km var gidip ensesine yavaşça yaklaşıp tokadı koyarım.Ryzen 3 3100 kullanıyorum ve yayın da açıyorum herhangi bir drop vs. hiçbir sorun yaşamıyorum. Çünkü, overclocklu bir şekilde neredeyse 3600 gücünde belki 3500 gücünde çalışıyor işlemcim plat sample olduğu için bu değerleri yakalayabiliyorum bu yüzden bence ikiside yayın yaptırır dediğim gibi 3100 kullanıyorum yayında açıyorum grafik işlerimide yapıyorum. İkiside uyar size 3100 alıp birde plat sample falan çıkarsa snowman fan alırsınız yanınada ilerleyen zamanlarda bir güzel overclock tadından yenmez..
İkinci el işlemci kesinlikle önermiyorum hep sorunlu işlemcileri satıyorlar çok dikkat edin..
3100 stok soğtucusu yeterli mi?Ryzen 3 3100 kullanıyorum ve yayın da açıyorum herhangi bir drop vs. hiçbir sorun yaşamıyorum. Çünkü, overclocklu bir şekilde neredeyse 3600 gücünde belki 3500 gücünde çalışıyor işlemcim plat sample olduğu için bu değerleri yakalayabiliyorum bu yüzden bence ikiside yayın yaptırır dediğim gibi 3100 kullanıyorum yayında açıyorum grafik işlerimide yapıyorum. İkiside uyar size 3100 alıp birde plat sample falan çıkarsa snowman fan alırsınız yanınada ilerleyen zamanlarda bir güzel overclock tadından yenmez..
4.25GHz stock fan ile kullanıyorum hiçbir sorun yaşatmadı bana yayınlarda drop istemiyorsan mutalaka 2x8 ram kullanmalısınparam güvende ile alıcam o zaman 800 TL ye 3100 yaz alırım gelince takar test ederim eğer stress testinde felan sıkıntı çıkarsa geri iade ederim.ha bozuk mal satarsa adam tokatda aramızda 100 km var gidip ensesine yavaşça yaklaşıp tokadı koyarım.
3100 stok soğtucusu yeterli mi?
Hocam ryzen 3 3100 işlemci almıştım ve bozuktu arkadaş sıfır alıp satmış ama bozuk olduğunu sözde bilmiyormuş. Param güvende ile almamıştım bir şekilde ikna edip geri verdim iade etsin diye. İşlemci bozulmaz ama bozuk çıkma ihtimali var ne yazık ki.İşlemci, bilgisayarda bozulması en zor parçalardan birisi. Ki ayrıca deneyip alabilir. Veya Param Güvende ile alır. Param Güvende zaten alıcıyı koruyan bir sistem.