Mi Earphones 2 Basic güncelleme

Onur Koç

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
348
Merhaba, iyi forumlar Xiaomi earphones 2 basic aldım telefonum da xiaomi 9 olmasına rağmen pop-up ekran gelmedi, sitesine baktığımda güncellemem gerektiğini söylüyor fakat çok yabancıyım nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı ?

yok mu yardımcı olacak kimse koskoca forumda :(

aynısı bende var ama hiç güncelleme yapmama gerek olmadan çıkıyor popup ekran. telefon mi8. telefonda güncelleme varsa onları yap. sanırım telefonla alakalı bir durum. miui 12.0.2.0 telefon sürümü. android sürümü de 10.

aynısı bende var ama hiç güncelleme yapmama gerek olmadan çıkıyor popup ekran. telefon mi8. telefonda güncelleme varsa onları yap. sanırım telefonla alakalı bir durum. miui 12.0.2.0 telefon sürümü. android sürümü de 10.
Dostum benim telefonun sürümü 12.0.3 kararlı androiod de seninki gibi 10
peki kulaklığı nerden aldın benimki farklı sanırsam aliexpressde falan bazı fotoğraflar gördüm ben hepsiburadadan aldım ithalatçı garantiliymiş kutunun üstünde air 2 se yazıyor

Dostum benim telefonun sürümü 12.0.3 kararlı androiod de seninki gibi 10
peki kulaklığı nerden aldın benimki farklı sanırsam aliexpressde falan bazı fotoğraflar gördüm ben hepsiburadadan aldım ithalatçı garantiliymiş kutunun üstünde air 2 se yazıyor
ben teknostoredan aldım. eve gidince kutuyu bulursam bakarım üzerinde ne yazıyor diye ama kutuda yanlış hatırlamıyorsam air 2 se yazmaması gerekiyor. global sürüm basic, çin sürümü air 2 se'ydi galiba.

1628174928622.png

VR Airdots indir demiş Reddit'te bir arkadaş.

ben teknostoredan aldım. eve gidince kutuyu bulursam bakarım üzerinde ne yazıyor diye ama kutuda yanlış hatırlamıyorsam air 2 se yazmaması gerekiyor. global sürüm basic, çin sürümü air 2 se'ydi galiba.
evet çıkan kağıtlar falan hep çince
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
VR Airdots indir demiş Reddit'te bir arkadaş.
ben bağlayamadım ya var mı baglamasını bilen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vr airdots calıstırdı gerçekten teşekkürler

Son düzenleme:
vr airdots da her zaman sağlıklı şekilde algılamıyor :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,608
Üyeler
186,912