KULAĞIMDA ÇIKAN TÜMÖRLER

PinsizAMD

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
714
Selamlar doktora gitmeden önce bir konu açayım dedim kulaağımda bezelye kadar bezelyeden küçük topçuk şeyler var kulak memesinde ergenlikte olur diyorlar ama bilemedim herneyse sizdede varmı varsa normal mi?

Yüksek ihtimal yağ bezesi, doktora giderseniz daha sağlıklı olur.

Yağ bezeleri onlar gayet doğal çıkmaları. 1 hafta içerisinde küçülüp yok olmaya başlarlar sakın sıkma, şişer canını yakar

Beze fotoğraflarını analiz edip tümör mü yoksa zararsız bir beze mi olduğunu söyleyen yapay zeka yazacaktık sözde geçen sene ama ...
Neyse konuna geleyim, doktors gitmeden o fotoğrafları görmeden hiç kimse sana yardımcı olamayacaktır. Direk en kısa sürede doktora görün. Tahminimce tümör değildir.

Tümör değildir o. Yağ bezesi büyük ihtimalle. Elini sürme veya sıkma. Birkaç hafta içerisinde küçülür ve kaybolurlar. Eğer endişeleniyorsan yine de doktora gidebilirsin.

yağ bezesedidir önerim çok endişiliysen doktora görün sakın googlede araştırma her türlü kanser çıkıyon
Aynen öyle. Ben az önce ölmüşüm aslında ama kalbim çalıştırmış beni google'a göre(ironi değil).

Yağ bezeleri onlar gayet doğal çıkmaları. 1 hafta içerisinde küçülüp yok olmaya başlarlar sakın sıkma, şişer canını yakar
Yok;
Korona başladığından beri var evde stresten çıkmış olabilir diye düşünüyorum kulağımı deldirmek istiyorum neymar gibi acaba sizce yağ bezesi delinir mi?
Beze fotoğraflarını analiz edip tümör mü yoksa zararsız bir beze mi olduğunu söyleyen yapay zeka yazacaktık sözde geçen sene ama ...
Neyse konuna geleyim, doktors gitmeden o fotoğrafları görmeden hiç kimse sana yardımcı olamayacaktır. Direk en kısa sürede doktora görün. Tahminimce tümör değildir.
Bu arada geçen yıl gözümde bir şey çıktı siyah nokta baktım göz tümörü göz kanseri çıktı googldan doktora gittim onlar normal göz beni dedi :D

Yok;
Korona başladığından beri var evde stresten çıkmış olabilir diye düşünüyorum kulağımı deldirmek istiyorum neymar gibi acaba sizce yağ bezesi delinir mi?

Bu arada geçen yıl gözümde bir şey çıktı siyah nokta baktım göz tümörü göz kanseri çıktı googldan doktora gittim onlar normal göz beni dedi :D
yağ bezesedidir önerim çok endişiliysen doktora görün sakın googlede araştırma her türlü kanser çıkıyon

Yok;

Delme, enfeksiyon kapar

Ben de göğsüm ağrıyodu nasıl geçer diye araştıyodum wikihowda fotolu anlatım vardı, kalp masajı yapıyolardı. Ayakta öldük resmen
Geçmiş olsun kral ya helvanı da yediniz mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,273
Üyeler
188,226
Son üye
hakanaykutt
Geri