TürkNet mi Millenicom mu?

emregkydn

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Altyapı sorgulaması yaptığımda VDSL desteği geldiğini gördüm. Yağptığım sorgulamada 75 mbps maximum hız alabildiğimi gördüm. Sizce hangi internet servisi sağlayıcısını seçmeliyim. Şuanki aboneliğim Türk Telekom'da bulunmakta yoksa burda kalmaya devam mı etmeliyim. İnternette genellikle oyun için ve sosyal medyada takılıyorum. Şimdiden teşekkürler. ISTANBUL / GAZIOSMANPAŞA'DA IKAMET EDIYORUM.

Ekler

• millenicom.png
    millenicom.png
    58.1 KB · Hit: 87
  • turknet.png
    turknet.png
    31 KB · Hit: 82
Son düzenleme:
Türknet;

Ekler

• CFA06B77-1DB0-4765-A22C-C0375FBDEBB6.jpeg
    CFA06B77-1DB0-4765-A22C-C0375FBDEBB6.jpeg
    130.6 KB · Hit: 76
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Altyapı sorgulaması yaptığımda VDSL desteği geldiğini gördüm. Yağptığım sorgulamada 75 mbps maximum hız alabildiğimi gördüm. Sizce hangi internet servisi sağlayıcısını seçmeliyim. Şuanki aboneliğim Türk Telekom'da bulunmakta yoksa burda kalmaya devam mı etmeliyim. İnternette genellikle oyun için ve sosyal medyada takılıyorum. Şimdiden teşekkürler.
millenicom ilk 3 aydı galiba yanlış hatırlamıyorsam taahhütsüzdü sevmezsen abonelik iptali çok kolay

VDSL altyapı için Millenicom öneririm.

Millenicom öneririm.

Nerede ikamet ediyorsunuz? Herhangi bir sorun yaşadığınızda iletişim süreci nasıl işliyor?
Ankara. Türknet'in sitesinde ki destek kısmından kayıt açıyorum. 1-2 saatte ulaşıyorlar. 2 aydır kullanıyorum 1 kere bile ping girmesi, hız düşmesi veya kopma gibi bir sorun olmadı.

Türknet öneririm. 👍👍👍

TÜRKNET

Netspeed ve türknet kullanmayın.

Geri