Hudzell
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 21,768
Bağışıklık ona göre gelişiyor ama.Aşı vücuttan 1 haftada atılıyor? Uzun vadede bir etkisi YOK
Bağışıklık ona göre gelişiyor ama.Aşı vücuttan 1 haftada atılıyor? Uzun vadede bir etkisi YOK
Bağışıklığı antikorlar sağlar, aşı ile gelen diğer maddeler vücuttan tamamen atılır. Sadece antikorlar kalır ki antikor vücuda zarar vermezBağışıklık ona göre gelişiyor ama.
D-D- Dostum bu seni hiç ilgilendirmez![]()
Neden bozkurt beyAŞIR yaptırmadım hocam
Bilmediğimden soruyorum bunun hakkında kaynak vesaire var mı acaba varsa link alabilir miyim ?Aşı vücuttan 1 haftada atılıyor? Uzun vadede bir etkisi YOK
Vücuda enjeksiyon yolu ile alınan aşı veya ilaç emilsiyon yolu ile atılır.Bilmediğimden soruyorum bunun hakkında kaynak vesaire var mı acaba varsa link alabilir miyim ?
Dün de Amerika Gıda Dairesinden tam onay aldı, komplo teorisyenlerinin gram argümanı kalmadı1. Dozumu geçen hafta ayın 18'inde oldum. Biontech oldum çünkü güvenli olduğu kesin olarak bilinen en fazla kullanılan aşı. Kol ağrısı bile neredeyse hiç olmadı, aşı vuruyorken acır diye düşünüyordum fakat iğne çok ince olduğundan sanki tırnağını koluna değdirmişsin gibiydi.
.d.d.d.d.d.d.d.d.d..d.d..d.d.d.d.d.d.dhiç aşı olmadım .. olmayı da düşünmüyorum.. hiçbir rahatszlk geçirmedim..