Rtx 2060 rvn coin ayarı

Her karta her modele aynı ayar olmuyor maalesef. Sana verdiğim ayar başka bir model RTX 2060'da çok stabil çalışırken sende çalışmayabilir. Kartın markası ve modeli nedir? Nasıl bir ortamda çalışıyor?
Birisi şu ayarlar ile 18 MH/s aldığını söylemiş;
Power Limit: %80
Core Clock: +230
Memory Clock: +0
Sıcaklıklaır 62-64 dereceymiş, fan hızı da %78.

Bu videolara da bak.

Baktm ama bendeki g3 sistemdeki gigabayt serisi oc olmayan model bellekler 83 derecede 17.80 mh verip 170 w çekio

Her karta her modele aynı ayar olmuyor maalesef. Sana verdiğim ayar başka bir model RTX 2060'da çok stabil çalışırken sende çalışmayabilir. Kartın markası ve modeli nedir? Nasıl bir ortamda çalışıyor?

Bu videolara da bak.
core clocka + vermek RVN de performansını iyileştirmez? core clocku düşürmeli, memory'i arttırmalı, power limiti %20-30 arttırmalı ve core voltage'Yi düşürmeli. hem daha az elektrik çeker hemde daha yüksek MH verir. fan hızınıda öyle yüksek tutmaya gerek kalmaz core'ye giden mV Azaldığı için ısınmada azalır bu yüzden fanları daha düşük RPM de çalıştırabilir. en azından ben öyle biliyorum.

core clocka + vermek RVN de performansını iyileştirmez? core clocku düşürmeli, memory'i arttırmalı, power limiti %20-30 arttırmalı ve core voltage'Yi düşürmeli. hem daha az elektrik çeker hemde daha yüksek MH verir. fan hızınıda öyle yüksek tutmaya gerek kalmaz core'ye giden mV Azaldığı için ısınmada azalır bu yüzden fanları daha düşük RPM de çalıştırabilir. en azından ben öyle biliyorum.
İyileştirir. Hatta direk Core Clock yükseltilmeli MH arttırmak için. Memory hızının çok önemi yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu videolara da bak.
Değerler iyi gibi duruyor. Sadece +230 Core Clock çoğu kartta stabil olmaz bence. Yine denesin ama stabil olmazsa +200 o da olmazsa +150 diye düşürsün onu.

Beyler kart gigabayt 2060 d6 v2 dedigim gibi g3 sistemdeki gpu sıcaklığı 72 derece vram 83 bu 17.80 mhde 170w cekio değerler iyi mi? bu sıcaklıklarla kart 7/24 çalışsa sağlıklı olurmu?

Yukardaki Arkadaş en güzel şekilde söylemiş ona uy.

Örnek;
1629650072155.png

Bu 1660 Ti için geçerli. Daha yüksek MH/s veren kartlarda durum farklı oluyor, aradaki MH farkı bariz bir şekilde belli oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,783
Üyeler
197,545
Son üye
hamzaklc67
Geri