Different7
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
Beyler 2060 ile en iyi ravencoin ayarını söyler misiniz?
core clocka + vermek RVN de performansını iyileştirmez? core clocku düşürmeli, memory'i arttırmalı, power limiti %20-30 arttırmalı ve core voltage'Yi düşürmeli. hem daha az elektrik çeker hemde daha yüksek MH verir. fan hızınıda öyle yüksek tutmaya gerek kalmaz core'ye giden mV Azaldığı için ısınmada azalır bu yüzden fanları daha düşük RPM de çalıştırabilir. en azından ben öyle biliyorum.Her karta her modele aynı ayar olmuyor maalesef. Sana verdiğim ayar başka bir model RTX 2060'da çok stabil çalışırken sende çalışmayabilir. Kartın markası ve modeli nedir? Nasıl bir ortamda çalışıyor?
Birisi şu ayarlar ile 18 MH/s aldığını söylemiş;
Power Limit: %80
Core Clock: +230
Memory Clock: +0
Sıcaklıklaır 62-64 dereceymiş, fan hızı da %78.
Bu videolara da bak.
İyileştirir. Hatta direk Core Clock yükseltilmeli MH arttırmak için. Memory hızının çok önemi yok.core clocka + vermek RVN de performansını iyileştirmez? core clocku düşürmeli, memory'i arttırmalı, power limiti %20-30 arttırmalı ve core voltage'Yi düşürmeli. hem daha az elektrik çeker hemde daha yüksek MH verir. fan hızınıda öyle yüksek tutmaya gerek kalmaz core'ye giden mV Azaldığı için ısınmada azalır bu yüzden fanları daha düşük RPM de çalıştırabilir. en azından ben öyle biliyorum.
Değerler iyi gibi duruyor. Sadece +230 Core Clock çoğu kartta stabil olmaz bence. Yine denesin ama stabil olmazsa +200 o da olmazsa +150 diye düşürsün onu.Her karta her modele aynı ayar olmuyor maalesef. Sana verdiğim ayar başka bir model RTX 2060'da çok stabil çalışırken sende çalışmayabilir. Kartın markası ve modeli nedir? Nasıl bir ortamda çalışıyor?
Birisi şu ayarlar ile 18 MH/s aldığını söylemiş;
Power Limit: %80
Core Clock: +230
Memory Clock: +0
Sıcaklıklaır 62-64 dereceymiş, fan hızı da %78.
Bu videolara da bak.
Örnek;core clocka + vermek RVN de performansını iyileştirmez? core clocku düşürmeli, memory'i arttırmalı, power limiti %20-30 arttırmalı ve core voltage'Yi düşürmeli. hem daha az elektrik çeker hemde daha yüksek MH verir. fan hızınıda öyle yüksek tutmaya gerek kalmaz core'ye giden mV Azaldığı için ısınmada azalır bu yüzden fanları daha düşük RPM de çalıştırabilir. en azından ben öyle biliyorum.