Bundan daha fpsi yok şuan piyasada. Hatta son bir yılda. Fp ucuz demek değildir.Ah be.. F-P Bekliyordum.
Ya bir de roman yazmış. Sistemi at bu yazdıkların boş anca çocuk kandırırsın. Fırsatçısın 10'a aldığın sistemi masum gibi gözükerek daha pahalıya satacaksın.Merhaba,
Birkaç arkadaşın karın ağrısı olduğu bildirimini aldığım için açıklama gereksiniminde bulunuyorum.Donanımarşivi forum sayfasını bugün ilk defa kullandım ve attığım bir post sonucunda bazı arkadaşların “Fırsatçı” gibi ithamlarıyla karşılandım. Buranın ne denli zayıf ve kalitesiz insanların olduğu bir platform olduğunun farkında değildim.Donanım arşivi F/ P ürünü denk gelip aldıktan sonra incehesapta benim kriterlerime daha uygun bir sistem denk geldim ve siparişini geçtim.Dolayısıyla burdan satın aldığım ürün boşa çıktı.Bende belki ürünü alamayıp şuan yüksek fiyattan almak zorunda olan kardeşlerim vardır diye geri iadesini yapmak yerine buraya piyasa fiyatının altında bir fiyata koyma düşüncesi edindim.Bunuda bu konu altında gayet iyi bir uslupla belirttiğimi düşünüyorum. Ama ne yazıkki ticaret mantığını kafasında oturtamamış ve tahminimce hayatta belli bir mertbeye ulaşamayan bir kaç kendini zeki sanan arkadaşımızın saçma sapan ithamlarını maruz kaldım. Lütfen herkesi, kendiniz ya da tanıdığınız 1-2 bin türk lirası gibi fiyatların peşinden koşup birşeyler elde etmeye çalışan insanlar ile karıştırmayınız.Bunların dışında “İnşallah elinde patlar” “Amin” gibi yazıları yazan arkadaşları kınayıp herkesi doğru üslüba davet ediyorum.İnternete koyduğum fiyatın ne olduğunu sormadan, iğrenç atıflarda ve ithamlarda bulunup kendince insanların üstünü karalamaya çalışmayın lütfen. Bu konu başlığı altındaki son post yorumumdur.Tavsiyem ise böyle platformları daha verimli kullanıp yorum yaparken adab-ı muaşeret kuralları içerisinde insanlara cevap vermeniz i-dir. Kalın sağlıcakla..
Dostum lafını aynen sana iade ediyorum neden mi?Buranın ne denli zayıf ve kalitesiz insanların olduğu bir platform olduğunun farkında değildim.
"benim kriterlerime daha uygun bir sistem denk geldim" diye bir yorum yazmadın şimdi çevir kazı yanmasınincehesapta benim kriterlerime daha uygun bir sistem denk geldim ve siparişini geçtim.
Bu sistemin muadilini bulduğunu iddia ettin! muadilin hem sözlük anlamı hem sokak anlamı "denk" demektir. Kısacası kullandığın kelimelerin anlamını bilmeyip yorum yapman ile anca sen buranın kalitesini düşürürsün.Ürünü bugün sipariş verdim ama muadili başka bir ürün bulduğum için satmaya karar verdim.
Ya bir de roman yazmış. Sistemi at bu yazdıkların boş anca çocuk kandırırsın. Fırsatçısın 10'a aldığın sistemi masum gibi gözükerek daha pahalıya satacaksın.
Hele hele yalana bak. Bu fiyatlarda her şeyi ile 3060 sistem bile bulunmuyor. İnşallah kasayı satamazsınız da aklınız başınıza gelir.Ürünü bugün sipariş verdim ama muadili başka bir ürün bulduğum için satmaya karar verdim.kullanılmayacak fırsatı kaçıranlar için üzerine biraz koyup uyguna vereceğim. Yazabilirsiniz.
Muzu yediler kabuğu size kaldı diye mi yani fiyatı düşük olanı yediler yüksek olan kabuğu kaldı yani bu bir metafor mu ?Yine süper sistem Donanım Arşivinden çıktı, yine alamadım, yine üzüntü ve muz kabuğu.![]()
Uğraşmana değmez abi, sen ne yaparsan yap yine laf edecek dızolar var.Dostum lafını aynen sana iade ediyorum neden mi?
"benim kriterlerime daha uygun bir sistem denk geldim" diye bir yorum yazmadın şimdi çevir kazı yanmasın
Bu sistemin muadilini bulduğunu iddia ettin! muadilin hem sözlük anlamı hem sokak anlamı "denk" demektir. Kısacası kullandığın kelimelerin anlamını bilmeyip yorum yapman ile anca sen buranın kalitesini düşürürsün.
ve insanlar sana bu sistemin dengini bulduysan "link ver" demelerine rağmen insanlara saygısızlık yapıyorsun ama ne yazık ki aksine saygı duyulacak bir kişi değilsin çünkü muadilini buldum demenle zaten yalan söylediğin besbelli ortada.
Yok maksimum bütçeyi aştı yeni fiyatı.Muzu yediler kabuğu size kaldı diye mi yani fiyatı düşük olanı yediler yüksek olan kabuğu kaldı yani bu bir metafor mu ?
muz kabuğunu yorumladım hocam onu biliyorumYok maksimum bütçeyi aştı yeni fiyatı.
sen kalk okadar ugraş son 1 ay icinde cıkan en iyi f/p sistemi cikar 6600xt li sistemler dahil , işlemci ram ssd sikinti cikarmiyacak olsun sonra burda toxic insanlara laf anlatmaya caliş , sen bir harikasinDostum lafını aynen sana iade ediyorum neden mi?
"benim kriterlerime daha uygun bir sistem denk geldim" diye bir yorum yazmadın şimdi çevir kazı yanmasın
Bu sistemin muadilini bulduğunu iddia ettin! muadilin hem sözlük anlamı hem sokak anlamı "denk" demektir. Kısacası kullandığın kelimelerin anlamını bilmeyip yorum yapman ile anca sen buranın kalitesini düşürürsün.
ve insanlar sana bu sistemin dengini bulduysan "link ver" demelerine rağmen insanlara saygısızlık yapıyorsun ama ne yazık ki aksine saygı duyulacak bir kişi değilsin çünkü muadilini buldum demenle zaten yalan söylediğin besbelli ortada.