CEYTEX 80+ Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 30 Reaksiyon skoru 5 26 Ağustos 2021 #1 arkadaşımın steam hesabı çalındı hesap kurtarma yaptık ama başka hesab açıp verdi çalınan hesaptaki oyunlar kütüphanede görünüyor ama ödünç al yazıyor yardımcı olurdanız sevinirizz
arkadaşımın steam hesabı çalındı hesap kurtarma yaptık ama başka hesab açıp verdi çalınan hesaptaki oyunlar kütüphanede görünüyor ama ödünç al yazıyor yardımcı olurdanız sevinirizz
Mercedesbenz 80+ Bronze Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 1,003 Reaksiyon skoru 689 26 Ağustos 2021 #2 Steam desteke yazın benimde çalındı yardım ediyorlar ama yüzde 90 gidiyor hesap malesef.
CEYTEX 80+ Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 30 Reaksiyon skoru 5 26 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hüseyin Arda Öztürk yazmış: Steam desteke yazın benimde çalındı yardım ediyorlar ama yüzde 90 gidiyor hesap malesef. Devamı için tıklayın... zaten desteğe yazdık ama başka hesap açtı asıl hesaptaki oyunlar görüntüleniyor ama ödünç al diyor
Hüseyin Arda Öztürk yazmış: Steam desteke yazın benimde çalındı yardım ediyorlar ama yüzde 90 gidiyor hesap malesef. Devamı için tıklayın... zaten desteğe yazdık ama başka hesap açtı asıl hesaptaki oyunlar görüntüleniyor ama ödünç al diyor
V VorTex12 80+ Silver Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 3,700 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 2,217 26 Ağustos 2021 #4 CEYTEX yazmış: zaten desteğe yazdık ama başka hesap açtı asıl hesaptaki oyunlar görüntüleniyor ama ödünç al diyor Devamı için tıklayın... Eğer oyunlar bilgisayarda yüklü ise görünür zaten. Ama oynamak için oyunu tekrar satın almak gerekir.
CEYTEX yazmış: zaten desteğe yazdık ama başka hesap açtı asıl hesaptaki oyunlar görüntüleniyor ama ödünç al diyor Devamı için tıklayın... Eğer oyunlar bilgisayarda yüklü ise görünür zaten. Ama oynamak için oyunu tekrar satın almak gerekir.
CEYTEX 80+ Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 30 Reaksiyon skoru 5 26 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 VorTex12 yazmış: Eğer oyunlar bilgisayarda yüklü ise görünür zaten. Ama oynamak için oyunu tekrar satın almak gerekir. Devamı için tıklayın... sağolun
VorTex12 yazmış: Eğer oyunlar bilgisayarda yüklü ise görünür zaten. Ama oynamak için oyunu tekrar satın almak gerekir. Devamı için tıklayın... sağolun