FB li olarak üzüldüm inşallah kazanırsınızEvet bir galatasaraylı olarak artık maçlardan zevk bile alamıyorum köy takımlarına yeniliyoruz.
dk:16
sAlaTasArAyıM mAvruPa mAtİhİEvet bir galatasaraylı olarak artık maçlardan zevk bile alamıyorum köy takımlarına yeniliyoruz.
Lyon maçından sonraki tweetten sonra desteklemiyorum asla. Allahlarından bulsunlar geselilersAlaTasArAyıM mAvruPa mAtİhİ
8 sEneTir şAMpuAN olaMios aMa türKiyenin en iYi tAkımıyz yAŞasın feNerpAçesAlaTasArAyıM mAvruPa mAtİhİ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Lyon maçından sonraki tweetten sonra desteklemiyorum asla. Allahlarından bulsunlar geseliler
Aga Söylemek İstemiyorum ama , Sizin Taraftarların Yenildikleri Zaman Kullandıkları Bir Ulti Var ,Evet bir galatasaraylı olarak artık maçlardan zevk bile alamıyorum köy takımlarına yeniliyoruz.
İçler acısı birbirimizi destekliyeceğimiz yerde kötülüyoruzÖff forumada salatasaraycılar şampuan bahçeciler 8 taşcılar gelmiş
hocam sorması ayıp hamsi misiniz?Öff forumada salatasaraycılar şampuan bahçeciler 8 taşcılar gelmiş
ben saldırana saldırıyorum yoksa bugün fener maçında feneri tutuyordum.İçler acısı birbirimizi destekliyeceğimiz yerde kötülüyoruz
Bjkliyim knk :d8 sEneTir şAMpuAN olaMios aMa türKiyenin en iYi tAkımıyz yAŞasın feNerpAçe
en azından baskın oynuyoruz böyle devam edersek atarız
İçler acısı birbirimizi destekliyeceğimiz yerde kötülüyoruz
sAlaTasArAyıM mAvruPa mAtİhİ
Lyon maçından sonraki tweetten sonra desteklemiyorum asla. Allahlarından bulsunlar geseliler