Poco X3 Pro Alınır mı?

Dostum ekran olarak Redmi 10 Pro daha önde.
Note 10 Pro önde değil. İkisinde de harika bir ekran var ancak 10 bit ekran derinliği ile Mİ 11 Lite daha gerçekçi renkleri ile daha önde. Note 10 Pro 120 Hz avantajı var diyecek olursan gündelik kullanımda 120 Hz ile 90 Hz arasındaki fark anlaşılamayacak kadar az. Mİ 11 Lite'daki ekran kalitesi için o 30 Hz'den çok kolay feragat edilir.

Ayrıca hocam X3 Pro gayet güzel telefon hatta bu senenin en F/P telefonlarının başında gelecek büyük ihtimalle ama sizin isteklerinize göre X3 Pro şart değil. Note 10 Pro pil olarak biraz daha gidecektir çünkü X3 Pro'da daha güçlü bir işlemci haliyle daha fazla pil yiyen bir işlemci var ancak bu X3 Pro'nun pilinin hızlı bittiği anlamına gelmez hatta bu tamamen hurafe. Şu testi de izleyebilirsiniz ayrıca;

Ne gibi yazılım sorunları var peki? Yani bu sorunlar Note 10 Pro alsam da olmayacak mı sonuçta MIU 12.5 kullanıyor ikisi de. Bu kısma anlam veremedim.
Xiaomi lerde bu sorun var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Note 10 Pro önde değil. İkisinde de harika bir ekran var ancak 10 bit ekran derinliği ile Mİ 11 Lite daha gerçekçi renkleri ile daha önde. Note 10 Pro 120 Hz avantajı var diyecek olursan gündelik kullanımda 120 Hz ile 90 Hz arasındaki fark anlaşılamayacak kadar az. Mİ 11 Lite'daki ekran kalitesi için o 30 Hz'den çok kolay feragat edilir.

Ayrıca hocam X3 Pro gayet güzel telefon hatta bu senenin en F/P telefonlarının başında gelecek büyük ihtimalle ama sizin isteklerinize göre X3 Pro şart değil. Note 10 Pro pil olarak biraz daha gidecektir çünkü X3 Pro'da daha güçlü bir işlemci haliyle daha fazla pil yiyen bir işlemci var ancak bu X3 Pro'nun pilinin hızlı bittiği anlamına gelmez hatta bu tamamen hurafe. Şu testi de izleyebilirsiniz ayrıca;
Hocam sadece donanimsal gitmeyin unutmayin yazilim yoksa donanim bi ise yaramaz donanım yoksa yazilim bi ise yaramaz

Hocam sadece donanimsal gitmeyin unutmayin yazilim yoksa donanim bi ise yaramaz donanım yoksa yazilim bi ise yaramaz
Hocam bahsettiğimiz 3 cihaz da aynı arayüze sahip ve ben daha bu 3 telefonda yazılımla ilgili ciddi bir şikayet görmedim ancak sorun olmayacağının da garantisi yok. Yazılım konusunda garanti bir durum için ONEUİ arayüzü tercih edilebilir.

Son düzenleme:
Hocam bahsettiğimiz 3 cihaz da aynı arayüze sahip ve ben daha bu 3 telefonda yazılımla ilgili bir şikayet görmedim ancak sorun olmayacağının da garantisi yok. Yazılım konusunda garanti bir durum için ONEUİ arayüzü tercih edilebilir.
Oneui android in en iyi yazilimlarindandir ama miui en berbat yazilimlaridir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,517
Üyeler
197,487
Son üye
Kemikestt
Geri