Inputlagbouncer
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
50 TL lik azda olsa serinlemelik usb fan arıyorum. Cevaplarınız için teşekkürler.
https://www.hepsiburada.com/everest...ntilator-efn-482-p-BS00401?magaza=Trendy Shop ürün fena değil ama dikatli kullanmak lazım arkadaki kablosu kolay kopuyor50 TL lik azda olsa serinlemelik usb fan arıyorum. Cevaplarınız için teşekkürler.
Everest markasına bakmanı öneririm.50 TL lik azda olsa serinlemelik usb fan arıyorum. Cevaplarınız için teşekkürler.
Buradakide aynı model demi trendyolda kuponum vardaŞu anda bu fandan kullanıyorum. İşe yarıyor, bu yaz çok kullandım ancak bence biraz daha ucuz olabilirdi.
Evet bendekinin modeli de EFN-482. 50 cm uzaklıktan yeterli seviyede serinletiyor, daha farklı nasıl tarif edebilirim bilmiyorum.Buradakide aynı model demi trendyolda kuponum varda
![]()
Genel Markalar Everest Efn-482 Usb Fan Masaüstü Vantilatör - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Everest Efn-482 Usb Fan Masaüstü Vantilatör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Birde fan gücü nasıl?
Tamam aldım o zaman yardımınız için teşekkürler.Evet bendekinin modeli de EFN-482. 50 cm uzaklıktan yeterli seviyede serinletiyor, daha farklı nasıl tarif edebilirim bilmiyorum.
Rica ederim.Tamam aldım o zaman yardımınız için teşekkürler.
migrosda var kanka şuan ordan al beyaz bişey50 TL lik azda olsa serinlemelik usb fan arıyorum. Cevaplarınız için teşekkürler.
Link varmı?migrosda var kanka şuan ordan al beyaz bişey
Link varmı?