Citroen C5 Aircross vs Renault Koleos

Hocam kuga 1.5tdci st line
Tucson dizel benzin bakabilirsin lpg takiyolar benzine
Kia Sportage bide

Yeni Nissan'lar DCT şanzıman kullanıyor, motorlarında bazıları iyi, ama önermem o fiyat bandında. Kuga'ların yenileri pek kötü degil, ama 450k civarı SUV alacaksanız DS7 Crossback. 220 beygirlik motorlu versiyon.

Hybrid Toyota Corolla çok beğenmiştim 1.8 motor 5 litre 100 km yakıtı

Yeni Nissan'lar DCT şanzıman kullanıyor, motorlarında bazıları iyi, ama önermem o fiyat bandında. Kuga'ların yenileri pek kötü degil, ama 450k civarı SUV alacaksanız DS7 Crossback. 220 beygirlik motorlu versiyon.
Koleos gibi türkiye de çok satmadı ds7

Fiyatlara bakmayın daha uygunu bulunabilir belki konforlu ve uzun ömürlü olması önemli. (yıllık 30k - 40k km) Bu km daha çok şehir içinde yapılacak fakat uzun yol performansı da iyi olmalı. Benim yazmayı unuttuğum bir şey varsa sorabilirsiniz buradayım.
Bu arada bütçe maksimum 450K
@Denizgezen
Ben olsam bu ikisi arasından koleos öneririm

Koleos gibi türkiye de çok satmadı ds7

Sonuçta üst seviye bir DS'e 500k gömmek her insanın yapacagı iş degil, ama araç üst seviye. Citroen çok daha fazla talep gören ayarda bir araç, daha az yakıyor bir kere çogu Citroen ile bir depo 1000 km'lere yakın veya o civar menzil görülebiliyor. Olay talep meselesi. Bir aracın ne kadar sattıgı ne derece iyi oldugunu hep göstermiyor bir ülkede.

Peugeot 3008 1.2 130hp bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,495
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri