Bus Simulator 18 alınır mı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,570
Steam yorumlarını okuduğumda aynı otobüs aynı şehir, kısa sürede sıkar gibi yorumlar gördüm.
Gerçekten öyle mi, hemen sıkıyor mu?

Steam yorumlarını okuduğumda aynı otobüs aynı şehir, kısa sürede sıkar gibi yorumlar gördüm.
Gerçekten öyle mi, hemen sıkıyor mu?
evet sıkıyor,hemen sıkmaz ama bir süre sonra canınız sıkılır aynı şeyleri yapmaktan.

evet sıkıyor,hemen sıkmaz ama bir süre sonra canınız sıkılır aynı şeyleri yapmaktan.
Ne kadar bir süre? Oyunu 4.sınıf kardeşim istiyor. Onu da mı sıkar? Kardeşim şıp sevdi biri. İstediği şeyden vazgeçen biri ama almazsam da kızacak. Ama hemen sıkılacağı varsa oyunu alma taraftarı değilim .

alınmaz yenisi çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eylül ayında

Ne kadar bir süre? Oyunu 4.sınıf kardeşim istiyor. Onu da mı sıkar? Kardeşim şıp sevdi biri. İstediği şeyden vazgeçen biri ama almazsam da kızacak. Ama hemen sıkılacağı varsa oyunu alma taraftarı değilim .
hocam şimdi şöyle oyun biraz detaylı 4. sınıftaki kardeşiniz severmi bilemiyorum ama haritası fena değil,yeni otobüsler felan alıyorsun,20-30. saatten sonra sıkar,kardeşinizin otobüse ilgisi varsa süre dahada uzar,ben tavsiye etmiyorum.

Euro truck al daha mantıklı hacı

Euro truck al daha mantıklı hacı
Ya öyle de kardeşim başımın etini yedi. Ama mantık duygudan önce gelir. ETS 2 de almak istemediğim ne zaman görsem 9.75 şimdi 39 lira.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,013
Üyeler
190,302
Son üye
Baba1221
Geri