evet sıkıyor,hemen sıkmaz ama bir süre sonra canınız sıkılır aynı şeyleri yapmaktan.Steam yorumlarını okuduğumda aynı otobüs aynı şehir, kısa sürede sıkar gibi yorumlar gördüm.
Gerçekten öyle mi, hemen sıkıyor mu?
Ne kadar bir süre? Oyunu 4.sınıf kardeşim istiyor. Onu da mı sıkar? Kardeşim şıp sevdi biri. İstediği şeyden vazgeçen biri ama almazsam da kızacak. Ama hemen sıkılacağı varsa oyunu alma taraftarı değilim .evet sıkıyor,hemen sıkmaz ama bir süre sonra canınız sıkılır aynı şeyleri yapmaktan.
hocam şimdi şöyle oyun biraz detaylı 4. sınıftaki kardeşiniz severmi bilemiyorum ama haritası fena değil,yeni otobüsler felan alıyorsun,20-30. saatten sonra sıkar,kardeşinizin otobüse ilgisi varsa süre dahada uzar,ben tavsiye etmiyorum.Ne kadar bir süre? Oyunu 4.sınıf kardeşim istiyor. Onu da mı sıkar? Kardeşim şıp sevdi biri. İstediği şeyden vazgeçen biri ama almazsam da kızacak. Ama hemen sıkılacağı varsa oyunu alma taraftarı değilim .
Ya öyle de kardeşim başımın etini yedi. Ama mantık duygudan önce gelir. ETS 2 de almak istemediğim ne zaman görsem 9.75 şimdi 39 lira.Euro truck al daha mantıklı hacı