ABDULLAH ABİNİN STORYSİ ?

Reaksiyon skoru
79
Abdullah abi dün böyle bir hikaye attı. Sizce ne geliyor? HP Pavilion indiriminin yorumlarında yeni bir şeyler planlıyoruz diye belirtmişti. Sizce laptop indirimi olur mu? Dünden beri laptop indirimi bekliyorum :(

Ekler

• resim_2021-09-09_142606.png
    resim_2021-09-09_142606.png
    134.1 KB · Hit: 67
Abdullah abi dün böyle bir hikaye attı. Sizce ne geliyor? HP Pavilion indiriminin yorumlarında yeni bir şeyler planlıyoruz diye belirtmişti. Sizce laptop indirimi olur mu? Dünden beri laptop indirimi bekliyorum :(
Abdullah abim geliyor dediyse gelir. Abdullah abi ❤️

Fark etmez yine al satçılara yarayacak :)

6500TL aldığı laptop sahibinden de 0 diye 7500 e satıyorlar :)
Bende onu diyorum işte. Abdullah yapacak indirimi alsatçılar alacak indirim bittiğinde 1000 TL fazladan satıp kâr edecek. Hep böyle oldu böyle olmaya devam edecek. Keşke bunun önüne geçilse.

Zaten her kim sınırlı/indirimli PC/GPU stoğu koysa 12 saat içinde bitiyor ve alanların neredeyse %60 kadarı gerçekten ihtiyacı olmayanlar ve alıp pahalıdan satmaya çalışanlardan oluşuyor, gerçekten çok tiksinç ve utandırıcı bir millete sahibiz...

Zaten her kim sınırlı/indirimli PC/GPU stoğu koysa 12 saat içinde bitiyor ve alanların neredeyse %60 kadarı gerçekten ihtiyacı olmayanlar ve alıp pahalıdan satmaya çalışanlardan oluşuyor, gerçekten çok tiksinç ve utandırıcı bir millete sahibiz...
Serbest piyasada insanlara böyle bir hitapta bulunman yanlış

Bilmiyorum mantıklı mı ama mesela bir doğrulama sistemi koyacaklar DA forumda 1000 mesaj altındaysa satın alamayacak.

Geri