Aliiihan75
80+
- Reaksiyon skoru
- 79
Abdullah abim geliyor dediyse gelir. Abdullah abiAbdullah abi dün böyle bir hikaye attı. Sizce ne geliyor? HP Pavilion indiriminin yorumlarında yeni bir şeyler planlıyoruz diye belirtmişti. Sizce laptop indirimi olur mu? Dünden beri laptop indirimi bekliyorum![]()
6600xt mi geliyor yoksaAbdullah abi dün böyle bir hikaye attı. Sizce ne geliyor? HP Pavilion indiriminin yorumlarında yeni bir şeyler planlıyoruz diye belirtmişti. Sizce laptop indirimi olur mu? Dünden beri laptop indirimi bekliyorum![]()
6500TL aldığı laptop sahibinden de 0 diye 7500 e satıyorlarFark etmez yine al satçılara yarayacak![]()
Bende onu diyorum işte. Abdullah yapacak indirimi alsatçılar alacak indirim bittiğinde 1000 TL fazladan satıp kâr edecek. Hep böyle oldu böyle olmaya devam edecek. Keşke bunun önüne geçilse.6500TL aldığı laptop sahibinden de 0 diye 7500 e satıyorlar![]()
Serbest piyasada insanlara böyle bir hitapta bulunman yanlışZaten her kim sınırlı/indirimli PC/GPU stoğu koysa 12 saat içinde bitiyor ve alanların neredeyse %60 kadarı gerçekten ihtiyacı olmayanlar ve alıp pahalıdan satmaya çalışanlardan oluşuyor, gerçekten çok tiksinç ve utandırıcı bir millete sahibiz...
Yeni story geldi9.5K R5 5600X ve 6600XT mi?![]()
Nerde yav?Yeni story geldi
Yoo gayette haklı, sadece bilgisayar için geçerli değil bu. Bundan 1.5 ay önce Antalya'da çıkan yangında da aynısı yapıldı, şimdi onlara karaktersiz demek yanlış mı?Serbest piyasada insanlara böyle bir hitapta bulunman yanlış