HocamBilmiyorum mantıklı mı ama mesela bir doğrulama sistemi koyacaklar DA forumda 1000 mesaj altındaysa satın alamayacak.
Serbest piyasa diye dediğim şeyin doğruluğunu değiştirmiyor açıkçası, aynı zamanda sadece bilgisayar değil her türlü alanda böyle insanlara sahibiz.Serbest piyasada insanlara böyle bir hitapta bulunman yanlış
Hocam bence da forumda 150 mesaj yeterli 1000 çok bende çok almak isterim 1000 mesaj haksızlık olur (NOKTA)Bilmiyorum mantıklı mı ama mesela bir doğrulama sistemi koyacaklar DA forumda 1000 mesaj altındaysa satın alamayacak.
Peki bu durumda nasıl millete bağladın?gerçekten çok tiksinç ve utandırıcı bir millete sahibiz...
Genelleme yapmadığıma nasıl kanaat getirdin? Belli ki bariz bir kesimden bahsetmişim oradaPeki bu durumda nasıl millete bağladın?
Biliyorum, eğer doğrulama olursa ben alamayacağım?
tiksindirici ne alaka hocamZaten her kim sınırlı/indirimli PC/GPU stoğu koysa 12 saat içinde bitiyor ve alanların neredeyse %60 kadarı gerçekten ihtiyacı olmayanlar ve alıp pahalıdan satmaya çalışanlardan oluşuyor, gerçekten çok tiksinç ve utandırıcı bir millete sahibiz...