Konudaki 2 telefon alınır mı? sizce?

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,164
Bütçe
1600
realme bataryada iyi diğeri performansta iyi ya performans yada bataryadan vazgeçeceksin

honor 7 kullanıyorum 3k mAh var 5 saat kullanımda 40a düşüyor oukitel daha iyi duruyor gibi
her markanın yazılımı farklı yazılımı kötüyse isterse 10000 mAh olsun 5000 den kötü olabilir

Kardeşim bence oppo realme c21 al ama şunu da söyleyeyim. Geçen ay arkadaşımın annesine aldık ben kullanmadım fakat arkadaşım aktardı bana. Kendisi note 8 pro kullanıyor. Telefon sıfır olmasına rağmen elime alıp kullandığım zaman yavaşlığı farkettim diyor dilersen yurt dışı oneplus cihazlarına bakabilirsin güvenilir satıcılar var. N100 modeli hem batarya olarak sizi üzmez kamerasıda fena sayılmaz fiyatıda sizinkiyle aynı hemen hemen.

Şahsen yurtdışı telefon almam, ha Realme kötü marka mıdır derseniz hayır kesinlikle degildir. O modelin kullandıgı Mediatek dandiktir. Bende X2 Pro var Realme bi kaç senedir kral gibi gidiyor gerek batarya gerekse hız açısından, ama Snapdragon'lu zamanının amiral gemisi tabi. Realme'nin işletim sistemi iyi, zaten Oppo / Oneplus aynı fabrikadan çıkıyor 3'ü.

reis ben realme c2 kullanıyorum wifi ile sıkıntılar var kopuyo bağlanmıyo felan almanı tavsiye etmem onun dışında iyi telefon bunu göz önünde bulundur

İki cihaz arasından oukitel c21. Ama ikisinide almanızı pek tavsiye etmem. İkinci el olması sizin için sorun değilse temiz Galaxy S8 almanızı tavsiye ederim veya yurt dışı Oneplus Nord N100 almanızı tavsiye ederim.

Pes 21de ben note 8 ile tam olarak akıcı oynayamıyorum.
Fullde değil düşük 60fps oukitel oynatır herhalde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim bence oppo realme c21 al ama şunu da söyleyeyim. Geçen ay arkadaşımın annesine aldık ben kullanmadım fakat arkadaşım aktardı bana. Kendisi note 8 pro kullanıyor. Telefon sıfır olmasına rağmen elime alıp kullandığım zaman yavaşlığı farkettim diyor dilersen yurt dışı oneplus cihazlarına bakabilirsin güvenilir satıcılar var. N100 modeli hem batarya olarak sizi üzmez kamerasıda fena sayılmaz fiyatıda sizinkiyle aynı hemen hemen.
Yurtdışı almam bide okuldaki hocalar eyvallah onlarada selamlar telefonun 16gbinin 5i onların bekleyemem oukitel c21 iyi herhalde

reis ben realme c2 kullanıyorum wifi ile sıkıntılar var kopuyo bağlanmıyo felan almanı tavsiye etmem onun dışında iyi telefon bunu göz önünde bulundur
C2mi C21mi

Fullde değil düşük 60fps oukitel oynatır herhalde

Yurtdışı almam bide okuldaki hocalar eyvallah onlarada selamlar telefonun 16gbinin 5i onların bekleyemem oukitel c21 iyi herhalde

C2mi C21mi
Dediğin markayı bilmiyorum ilk defa duyuyorum o yüzden bir şey diyemem ama yine de ben olsaydım marka için oppo c21i seçerdim.

Geri