Nasıl Diksiyon Kursuna Gidebilirim?

Tarık06

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
218
16 yaşındayım kekemeyim diksiyon kursuna gitmek istiyorum ama ailem izin vermiyor bana diyorlar boş ver diksiyon kursuna gitme gereksizdir özellikle de abim diksiyon kursuna gitmemi istemiyor gidip babama diyor onu gönderme 2 yıldır kekemeyim ve bu yıl kekemeliğim çok fazla arttı. Okula gidiyorum okulda böyle konuşmak istemiyorum. 2 yıldır düzenli olarak her gün 30 dk sesli kitap okuyorum ama kitap okurken de çok fazla kekeliyorum ama kekemeliğim düzelmedi konuşurken çok duraksıyorum hatta bazen dilim dönmüyor konuşamıyorum konuşurken sürekli nefesim kesiliyor. Artık bu durumdan sıkıldım ailem ne beni diksiyon kursuna gönderiyor ne de bir doktora götürmüyorlar sizce ne yapmalıyım? Kendimden soğudum artık bu durumuma çok üzülüyorum. Ailem ve çevremdekiler benimle dalga geçiyorlar bana sen konuşma tembelisin konuşmayı bilmiyorsun diyorlar hep, bu benim çok canımı sıkıyor.

Hoş geldin şef, özlettin kendini.
Doktora gidebilirsin :')

Lan genemi sen p, bu kurgu olmamış, ben şeytan iblis falan bekliyordum hatta peygamber bile olabilirdin.

Ya tarık06 nın yaşadığı her şey gerçekse...

aga ciddi ciddi okuyorum baktım tarık06 yazıyor ıdefjeşosıfjpskrdjgdifgwoşpiıgfjpsıo gülmeye başladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,169
Üyeler
196,908
Son üye
fozcinar1985
Geri