Ben bi fark göremedim.Merhaba arkadaslar 3 4 günden beri gta5 e girmiyordum bügün girdigimde eskiden arabalar savrulurdu yani kontrolu hafifdi simdi arabalar daha az savrulur olmuş sanki arabalar agirlasmis gibi bi bilginiz varmi merak ettimde
Bence arabalar çok hafif forza 4 deki gibi agirlasirsa efsane olur gibiBen bi fark göremedim.
Oyunun mekaniklerini değiştirmezler çok iyi zaten.
Bence iyi olmaz ne de olsa yarış oyunu değil.Bence arabalar çok hafif forza 4 deki gibi agirlasirsa efsane olur gibi
Olsada olur olmasadaBence iyi olmaz ne de olsa yarış oyunu değil.
Bence daha kötü olur.Bence arabalar çok hafif forza 4 deki gibi agirlasirsa efsane olur gibi
Siz bence bu 3-4 gün forza oynadınız, o yüzden size öyle geliyorBence arabalar çok hafif forza 4 deki gibi agirlasirsa efsane olur gibi
Kral simdi mercedesinde bi agirligi var yavas yavas surmek efso olur gibiBence daha kötü olur.
Forza'da bunu yapabilirsin.Kral simdi mercedesinde bi agirligi var yavas yavas surmek efso olur gibi![]()
Para yokForza'da bunu yapabilirsin.
Şimdi her gün 2 lira biriktirsen 1 ayda 60 lira yapar. Yaklaşık 1 ay sonra da forza 5 çıkacak. Forza 4'de indirime girer o zamana kadar. Ultimate'i yapıştırır geçersin.Para yok![]()