Sizce hangi laptobu seçmeliyim?

?

• Monster Abra

Oylar: 0 0.0%
  • Casper Excalibur G770.1030 1650 Tİ

• Acer Aspire A715-75G 1650 Tİ

• Casper Excalibur G770.1030 1650

• Acer Aspire Gaming A715-75G 1650

• Oy kullanan toplam üye
    2

Altus

80+
Reaksiyon skoru
23
Bütçe
7000
Merhaba arkadaşlar,
Fiyat/performans açısından yorumladığınızda sizce aşağıdaki seçeneklerden hangisi ya da hangileri mantıklı? Seçeceğim bilgisayarların en azından 6-7 sene beni götürmesi çok önemli ama bir türlü karar veremedim. Fazla oyun oynamıyorum hatta çok nadir oynarım ama gene de bu konuda işimi görebilecek bir bilgisayar almak istiyorum. Değerli yorumlarınızı da yazarsanız çok mutlu olurum.

mw8m5i4.jpg

gawn0j4.jpg

trhfb7e.jpg

qssoi4l.jpg

c4p6gei.jpg

f1xudkq.jpg

1okfn95.jpg

Arkadaşlar yorum atarsanız çok memnun olurum 🙏🙏

Son düzenleme:
oyun oynamıyorsan huawei matebook tarzı bir ürün baksan daha iyi olur gaming laptoplar pil süresi olarak pek iyi değiller çünkü.

Ekranı 60hz ama zaten çok oyun oynamıyormuşsunuz.
Teşekkür ederim bu bilgisayarla başka forumda karşılaşıp satın aldım bana da gerçekten uygun göründü.

oyun oynamıyorsan huawei matebook tarzı bir ürün baksan daha iyi olur gaming laptoplar pil süresi olarak pek iyi değiller çünkü.
Yani hiç oyun oynamıyor değilim, arada oynuyorum. O yüzden iki yönden de işimi görecek bir bilgisayar almak istedim.

Lenovo.

Teşekkür ederim bu bilgisayarla başka forumda karşılaşıp satın aldım bana da gerçekten uygun göründü.

Yani hiç oyun oynamıyor değilim, arada oynuyorum. O yüzden iki yönden de işimi görecek bir bilgisayar almak istedim.
Hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,480
Üyeler
186,897
Son üye
solema
Geri