2 gardiyan 2 kapı bilmecesi

Rutherr

80+
Reaksiyon skoru
205
öldünüz ve karşınızda 2 tane kapı var. bu kapıların önünde ise 2 tane gardiyan var. kapılardan biri cehenneme diğeri ise cehenneme çıkıyor ve sizin cennet kapısına girmeniz gerekiyor. fakat kapıların arkasında cennet mi yoksa cehennem mi var bilmiyorsunuz.

gardiyanların biri her zaman yalan söyler. diğeri ise her zaman doğruyu söyler. cennet kapısını öğrenmek için tek bir şansınız var. gardiyanlardan sadece bir tanesine sadece bir soru sorabilirsiniz. ne sorardınız?

takip. ben bunu biliyorum. bilmeyenler denesin şansını. bakalım ne cavaplar çıkacak.

öldünüz ve karşınızda 2 tane kapı var. bu kapıların önünde ise 2 tane gardiyan var. kapılardan biri cehenneme diğeri ise cehenneme çıkıyor ve sizin cennet kapısına girmeniz gerekiyor. fakat kapıların arkasında cennet mi yoksa cehennem mi var bilmiyorsunuz.

gardiyanların biri her zaman yalan söyler. diğeri ise her zaman doğruyu söyler. cennet kapısını öğrenmek için tek bir şansınız var. gardiyanlardan sadece bir tanesine sadece bir soru sorabilirsiniz. ne sorardınız?
İki gardiyanı da öldürürüm hangi kapının cennete ciktigini bulurum ve girerim

Faruk eczanesiiiii

Kardeş doğru söyleyen gardiyana cennet kapısını sorar hadi eyw. der geçerim.
Gardiyanların hangisinin yalancı hangsinin doğrucu olduğunu bilmiyorsunuz gibi bir şey yazmıyor bilmecede ben buldum sayarım

diğer gradiyana cennet hangi kapı diye sorarsam göstereceği kapı hangisi derim aldığım cevabın diğer kapısına girerim

Bir kapı cehenneme diğer kapı da cehenneme çıkıyor.

Şansımız bile yokmuş

Yu Gi Oh animesinin bir bölümünde bu bulmaca işleniyordu.

Önce derdim hangisi cennet veya cehennem hangisi ise o olduğuna yemin et derdim kitlenip doğruyu şakırdı bülbül gibi. Free win.

Geri