İnceleme Rampage RM-K60 Drop Plus İnceleme

ArdaM

80+ Gold
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
8,386
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,730
Rampage drop plus modelini merak edenler için buraya hem ilk izlenim hem uzun kullanım tecrübelerini yazacağım.
Kulaklık bugün elime ulaştı ve 2 saat kadar kullandım.
Kulaklık gayet rahat, malzeme kalitesi çok iyi ve kablosu örgü olmamasına rağmen güven veren bir kalitede yapılmış. Kablolar gayet sıkı tutunuyor, çok sert çekmediğiniz sürece yanlışlıkla çıkmaz.

Mikrofon son derece kaliteli, kendim de denedim discord'da da nasıl olduğunu sorduğumda herkes çok beğendi.

7.1 kalitesini ve yazılımını beğendim. Müzik dinlerken de gayet tatminkar bir ses kalitesi var. Kulaklığın bassları çok iyi.

Pedlerindeki deri biraz terletiyor ama çok rahatsız edecek kadar değil.

Kulaklığı aldığım link: https://m.n11.com/rampage-rm-k60-dr...0MIqjBG8zDFMfxqDtaZOENH-9eYbcERRoCWE0QAvD_BwE

Satıcı sokağa çıkma yasağı bittikten 1 gün sonra kargoya verdi. MNG kargo ile geliyor, paketleme gayet iyiydi ve kargoda en ufak hasar almamıştı. Kargoya 28 Mayıs'ta verildi, İstanbul'dan Ordu'ya 30 Mayıs'ta geldi.

Şimdilik aklıma bunlar geldi, uzun kullanımdan sonra güncelleme yaparım. Sorusu olanlar sorabilir.


Edit: Kulaklığın kutu içeriği, yakın çekim, gamepower medusa ile boyut karşılaştırması ve ışık fotoğraflarını atıyorum. Not: Işık fotoğraflarda kötü gözükmüş ama en parlak ışık açıkken bile çok parlak ve güzel bir kırmızı LED var.

 
Son düzenleme:
Konunun yerini incelemeler bölümü olarak değiştirip inceleme başlığı eklemeniz daha iyi olur bence, ve biraz dah fotoğraf kullanarak incelemeyi renklendirebilirsiniz :).
 
İnceleme güzel ama kutu içeriğini fotoğraflarla desteklerseniz çok daha iyi olur.
 
Düzeltiyorum.
 
Konunun yerini incelemeler bölümü olarak değiştirip inceleme başlığı eklemeniz daha iyi olur bence, ve biraz dah fotoğraf kullanarak incelemeyi renklendirebilirsiniz :).
Konunun yerini nasıl değiştireceğimi bilmiyorum ama :D
 
Birkaç ay sonra pc toplayacağım için bu kulaklığı almayı düşünüyordum güzel anlatmışsın teşekkürler
 
Önemli değil.
 
Rampage drop plus modelini merak edenler için buraya hem ilk izlenim hem uzun kullanım tecrübelerini yazacağım. Kulaklık bugün elime ulaştı ve 2 saat kadar kullandım. Kulaklık gayet rahat, malzeme kalitesi çok iyi ve kablosu örgü olmamasına rağmen güven veren bir kalitede yapılmış. Mikrofon son derece kaliteli, kendim de denedim discord'da da nasıl olduğunu sorduğumda herkes çok beğendi. 7.1 kalitesini ve yazılımını beğendim. Müzik dinlerken de gayet tatminkar bir ses kalitesi var. Kulaklığın bassları çok iyi. Pedlerindeki deri çok az terletiyor ama kesinlikle rahatsız edecek kadar değil. Bu arada kulaklığı https://m.n11.com/rampage-rm-k60-dr...0MIqjBG8zDFMfxqDtaZOENH-9eYbcERRoCWE0QAvD_BwE linkinden aldım. Satıcı sokağa çıkma yasağı bittikten 1 gün sonra kargoya verdi. MNG kargo ile geliyor, paketleme gayet iyiydi ve kargoda en ufak hasar almamıştı. Kargoya 28 Mayıs'ta verildi, İstanbul'dan Ordu'ya 30 Mayıs'ta geldi.



Şimdilik aklıma bunlar geldi, uzun kullanımdan sonra güncelleme yaparım. Sorusu olanlar sorabilir.
hayırlısı olsun güle güle kullan bende dün o linkten sipariş verdim merak ettiğim bir şey var dışarı çok fazla ses veriyor mu ve eq ayarları varmı veya yapılmasına gerek varmı pubg gibi oyunlar için.
 
Dışarı oyun oynarken çok vermiyor ama müzik açıp sesi full yaparsan veriyor. Fakat drop'ta olduğu gibi sesler mikrofona gitmiyor. O konuda bir sıkıntısı yok. Driver'ında eq ayarları var, gerek var mı onu deneyerek göreceğiz :D
 
Dışarı oyun oynarken çok vermiyor ama müzik açıp sesi full yaparsan veriyor. Fakat drop'ta olduğu gibi sesler mikrofona gitmiyor. O konuda bir sıkıntısı yok. Driver'ında eq ayarları var, gerek var mı onu deneyerek göreceğiz :D
deneyip çözümlediğinde burdan yazarsan sevinirim ve usb yle bağlamak daha iyi oluyor dimi ?
 
Konu, kullanıcı incelemeleri bölümüne taşınmıştır.
 
deneyip çözümlediğinde burdan yazarsan sevinirim ve usb yle bağlamak daha iyi oluyor dimi ?
Deneyince yazarım. Evet USB ile bağlayınca daha iyi oluyor, öbür türlü 7.1 çalışmaz, mikrofon kalitesi düşer ve ışık yanmaz. Ses kalitesi değişiyor mu bilmiyorum ama.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,306
Mesajlar
10,771,164
Üyeler
189,590
Son üye
Ahpyn
Geri
Top