Ailem pc almıyor nasıl aldırırım

durumumuz 2 3 ev daha alacak kadar iyi
dostum izin vermiyorlarsa ne kadar istediğini belli et yani ne bileyim bir işte çalış üstünü onlar tamamlasın yani ne kadar istekli olduğunu anlasınlar ya da hak etmeye çalış derslerine çok çalış başarı elde et ödül olarak alsınlar ya da şey diyebilirsin bilgisayar alırsanız örnek veriyorum takdir alacağım ama verdiğin sözü kesinlikle tut ve bir şeyler aldırmak için ders çalışma gerçekten çalış <3

Durumunuz iyiyse, ders vs. çalışmazsın diye almak istemiyorlardır genel aile profili :D Gözlerine girmek için çaba gösterebilirsin

Zaman teknoloji zamanı de bizde geri kalmayalım de İkna et ben ilk pcmi Böyle diyerek aldırmıştım

Ozaman sabaha kadar ders yapıcaz :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O taktik yemiyor kral boşuna uğraşma :D
Kral SSD istedim hesesdiyi gitsin abin alsın bilgisayarcıdan dedi qwqweqweqwe

Kendini acındır. Ben senin evladın değil miyim? de. Çocukluk çağımı yaşamama lütfen izin ver de. 18 yaşından sonra zaten artık ölüsün... Sen gençlik çağını yaşayamadıysan bari bana yaşat de. Göz dolduran ne kadar çok cümle gelirse söyle. Küstüğünde akşam yemekte ciddi davran. Ben sana ciddi küstüm. Beni hiç düşünmüyorsun de.

Ben bilgisayarı babamın suyuna giderek almıştım.

Ozaman sabaha kadar ders yapıcaz :D

Kral SSD istedim hesesdiyi gitsin abin alsın bilgisayarcıdan dedi qwqweqweqwe
Yaşınız kaçtı acaba? Yazın çalışıp kendinize alabilirsiniz.

Şöyle de babana baba sizden ne kadar zamandır sunu istiyorum durumumuzda Allah'a şükürler olsun iyi benim çocukluğumdan beri hayalim bilgisayar ve su kadarcik küçük bir hayali neden gerceklestirmiyorsunuz şunu alsan beni dünyanın en mutlu insanı yapacaksın vs de ne güzel konusmusum lan 😂

Şöyle de babana baba sizden ne kadar zamandır sunu istiyorum durumumuzda Allah'a şükürler olsun iyi benim çocukluğumdan beri hayalim bilgisayar ve su kadarcik küçük bir hayali neden gerceklestirmiyorsunuz şunu alsan beni dünyanın en mutlu insanı yapacaksın vs de ne güzel konusmusum lan 😂
Hergün sofrada çocuklar duymasındaki havuçun araba istemesi gibiyim qweqwe

Yaşınız kaçtı acaba? Yazın çalışıp kendinize alabilirsiniz.
17

Hergün sofrada çocuklar duymasındaki havuçun araba istemesi gibiyim qweqwe

17
16 desek daha doğru 17 girmedim çünkü

Kendini acındır. Ben senin evladın değil miyim? de. Çocukluk çağımı yaşamama lütfen izin ver de. 18 yaşından sonra zaten artık ölüsün... Sen gençlik çağını yaşayamadıysan bari bana yaşat de. Göz dolduran ne kadar çok cümle gelirse söyle. Küstüğünde akşam yemekte ciddi davran. Ben sana ciddi küstüm. Beni hiç düşünmüyorsun de.

Ben bilgisayarı babamın suyuna giderek almıştım.
Ben huyuna suyuna gitsem almaz qweqwe

• Hahaha
Reaksiyonlar: T3Ke
Evde hayata küsmüş gibi davran hep moralin gibi bozukmuş acırlar haline belki alırlar

neyse deniyicem arkadaşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,342
Üyeler
190,735
Son üye
AliAlmis
Geri