B450 asus tuf vs msi tomahawk

Asus tuf b450m plus gaming sipariş verdim sizce nasıldır memnun kalırmıyım ayrıca farketmeden mAtx modelini sipariş vermiş bulundum sizce 1 haftayı geçecek bir sürede iâde edip Atx almak mantıklımı bu arada tabi diğer parçalarında anakart yokken 1 hafta öylece durmaları var.
Gayet iyi anakart, memnun kalırsınız. İade edip TUF B450-PLUS GAMING alırsanız daha fazla PCIe x1 portu var. Ayrıca Micro-ATX modelinde 2 tane fan girişi var ancak normal ATX modelinde 3 tane fan girişi var. Bir de ATX modelinde 2 tarafta RGB var. Başka da fark yok.

Gayet iyi anakart, memnun kalırsınız. İade edip TUF B450-PLUS GAMING alırsanız daha fazla PCIe x1 portu var. Ayrıca Micro-ATX modelinde 2 tane fan girişi var ancak normal ATX modelinde 3 tane fan girişi var. Bir de ATX modelinde 2 tarafta RGB var. Başka da fark yok.
Teşekkürler en iyisi dediğinizi almak oklacak galiba

Yok hayır ben size ikisinin farklarını söyledim. Ne yapmanız gerektiği size kalmış, ben karışmıyorum.
Bi sıkıntım daha var aslında kasa fanları argb destekli fiyattan dolayı asus tuf seçmiştim lakin bana iyi argb destekli 1300 TL'ye kadar anakart önerir misiniz bir sefer topluyorum içime sinsin istiyorum

Bi sıkıntım daha var aslında kasa fanları argb destekli fiyattan dolayı Asus tuf seçmiştim lakin bana iyi argb destekli 1300 TL'ye kadar anakart önerir misiniz bir sefer topluyorum içime sinsin istiyorum
B450 chipsete sahip olan anakartlar genellikle sadece RGB girişine sahip oluyor. ARGB girişine sahip olan bildiğim 1 tane anakart var o da MSI'ın B450 GAMING PRO CARBON WIFI (MAX) modeli. Doğru düzgün stoğu yok ve stoğu olsa bile çok pahalı olurdu. MSI'ın X570-A PRO anakartı var, 2 adet RGB, 2 adet de ARGB girişi var onu önerebilirim. Bir de gaming gecesinde ASUS'un X570-P modeli vardı onda da 2 adet RGB, 1 adet de ARGB girişi var. Gayet ucuza satılmıştı belki bi' dahaki gaming gecesinde yine gelir, onu da öneririm.

B450 chipsete sahip olan anakartlar genellikle sadece RGB girişine sahip oluyor. ARGB girişine sahip olan bildiğim 1 tane anakart var o da MSI'ın B450 GAMING PRO CARBON WIFI (MAX) modeli. Doğru düzgün stoğu yok ve stoğu olsa bile çok pahalı olurdu. MSI'ın X570-A PRO anakartı var, 2 adet RGB, 2 adet de ARGB girişi var onu önerebilirim. Bir de gaming gecesinde Asus'un X570-P modeli vardı onda da 2 adet RGB, 1 adet de ARGB girişi var. Gayet ucuza satılmıştı belki bi' dahaki gaming gecesinde yine gelir, onu da öneririm.
Asrock B450 Pro4'ün ARGB desteği var, @FurkanK-_ önerebilirim size.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,358
Üyeler
188,085
Son üye
ulas17
Geri