Ahmet Berat Ak
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 995
reziltaşım bir de ülke puanını taşıyorlarmaç 4-1 bitti
reziltaşım bir de ülke puanını taşıyorlarmaç 4-1 bitti
maç 4-1 bitti
Yok gibiydiDefans hattı var mıydı yoksa varmış gibi mi yapıyorlardı anlamadım adamlar aldığı her topta ileriye dönük oynuyor ve defans hattı sadece izlemek ile yetiniyor maçın ilk 15-20 dakikası Beşiktaş aleyhineydi sonradan ikinci gol ile birlikte takım dağıldı ve biri bu oyunculara ofsayt diye bir şeyin olduğunu söylesin canınız sağ olsun ne diyelim ülke puanına ihtiyacımız vardı ama diğer Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarına bakacağız
savunma yok gibiydi maçta, hala önlem yok beşiktaş transfer döneminde çok eksik transfer yaptı çok fazla ön alana önem verdi arka hat sakaryaspora döndüDefans hattı var mıydı yoksa varmış gibi mi yapıyorlardı anlamadım adamlar aldığı her topta ileriye dönük oynuyor ve defans hattı sadece izlemek ile yetiniyor maçın ilk 15-20 dakikası Beşiktaş aleyhineydi sonradan ikinci gol ile birlikte takım dağıldı ve biri bu oyunculara ofsayt diye bir şeyin olduğunu söylesin canınız sağ olsun ne diyelim ülke puanına ihtiyacımız vardı ama diğer Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarına bakacağız
SALDIR MEŞİKDAŞ
savunma yok gibiydi maçta, hala önlem yok beşiktaş transfer döneminde çok eksik transfer yaptı çok fazla ön alana önem verdi arka hat sakaryaspora döndü
hocam seni değil 4 yaşında bir çocuk koysan en azından topa çarpar falan bu beşiktaş savunması toptan kaçıyorAmatör olarak futbol oynuyorum defans hattına beni koy daha çok iş yaparım öyle söyleyeyim sana![]()