GS 1 BJK 2 MAÇ SONU

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
2-1 ez
(maçı izlemedim, skora göre yorum yapıyorum.)

@kandes22 Tebrikler. Sizin bir de ofsayt olmayan pozisyonunuz vardı. Sağ olsun Fıratcığım BJK aradaki farkı açmasın diye ofsayt verdi bir de. Tabii bir de sizin korneri çaldılar. Ona rağmen kazandınız. Helal olsun.

Fatih boşsun. Altına imzamı atarım. Subjektif boş holiganın tekisin. Maç başından beri Nelsson'a bir şey olmadığı halde kendini yere attı. Adamın ayağı Nelsson'a değmiyor beyefendiciğim kafasını tutuyor. Aynen. Alıntıyı görüntüle
Bak çocuğum sana futbol öğreteceğim. O ayak tehlikeli kalktığı için kafasını tutuyor. Necip kendini yere atıp değişiklik istiyor oyun devam edince hiçbir şey olmamış gibi koşuyor az adam ol lan Necip.

Bak çocuğum sana futbol öğreteceğim. O ayak tehlikeli kalktığı için kafasını tutuyor. Necip kendini yere atıp değişiklik istiyor oyun devam edince hiçbir şey olmamış gibi koşuyor az adam ol lan Necip.
Sadece şu pozisyonlara takılıyor bizim penaltılara bakmıyorki arkadaş

Bu arada gs son dakikalarda penaltı kaçırmış neyse son dakikalarda acayip stres oldum ama sonuç win.

Boş.
Tehlikeli diye faul yaptı diyemez. :)
Anadolu topçusu gibi maçta Falcao'dan daha fazla yerde yattı. AHHHA.

20211025_220713.jpg

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri