Bak çocuğum sana futbol öğreteceğim. O ayak tehlikeli kalktığı için kafasını tutuyor. Necip kendini yere atıp değişiklik istiyor oyun devam edince hiçbir şey olmamış gibi koşuyor az adam ol lan Necip.Fatih boşsun. Altına imzamı atarım. Subjektif boş holiganın tekisin. Maç başından beri Nelsson'a bir şey olmadığı halde kendini yere attı. Adamın ayağı Nelsson'a değmiyor beyefendiciğim kafasını tutuyor. Aynen. Alıntıyı görüntüle
Beşiktaş 2.golü atınca bağırdım.Aga tepemdeki herif goool diye bağırdı dedim gs gol atmış neyse 5 dakka sonra falan bir baktım bjk gol atmış ama ben komşularına saygılı ve medeni bir insan olduğum için gool diye bağırmadım.
Sadece şu pozisyonlara takılıyor bizim penaltılara bakmıyorki arkadaşBak çocuğum sana futbol öğreteceğim. O ayak tehlikeli kalktığı için kafasını tutuyor. Necip kendini yere atıp değişiklik istiyor oyun devam edince hiçbir şey olmamış gibi koşuyor az adam ol lan Necip.
taşısın avrupayla ilgili lafım yokAvrupada ülkeyi biz taşıyoz ne diyon
Boş.Bak çocuğum sana futbol öğreteceğim. O ayak tehlikeli kalktığı için kafasını tutuyor. Necip kendini yere atıp değişiklik istiyor oyun devam edince hiçbir şey olmamış gibi koşuyor az adam ol lan Necip.
Bak çocuğum sana futbol öğreteceğim. O ayak tehlikeli kalktığı için kafasını tutuyor. Necip kendini yere atıp değişiklik istiyor oyun devam edince hiçbir şey olmamış gibi koşuyor az adam ol lan Necip.
Yaş kaç 10-11?Neyse olm futbol diye aramızı bozmayın tineriniz bol olsun MaStıR MaRa MarTal
Buna penaltı demiyorsan yazma bir daha senin gibi cahille futbol tartışamam.Penaltılar için para yetti herhalde
Herkese cahil diyor tek zeki senmisin?Buna penaltı demiyorsan yazma bir daha senin gibi cahille futbol tartışamam.