They Call me 007
80+
Bugün de her derbi ve "derbicik"( holigan arkadaşlar sizi üzmeyeyim) sonrası olduğu gibi Türk milletine sporun fazla olduğunu gördük.
Son zamanlarda olan tüm kayıplar Fatih Terim'e yazar. Saçma 11ler , mantıksız değişiklikler, kötü oyun, ekran başında kanser oluyor insanFatih Hocam tamam hocam hani Avrupa maçlarına önem veriyorsunuz ama yani hocam bizimde arkadaşlar arasında bir karizmamız var YA MORUTAN I NEDEN ÇIKARTIYORSUN FATİH HOCA
Şu sıralar full Avrupa maçlarına odaklanmış. Lig maçlarında çok kötü performansı var, morutan neden çıktı ki? Bunu hep yapıyor, Morutan çıkınca kaybediyoruz.Son zamanlarda olan tüm kayıplar Fatih Terim'e yazar. Saçma 11ler , mantıksız değişiklikler, kötü oyun, ekran başında kanser oluyor insan
Bu Beşiktaşlılara prim veriyorlar ya yazıklar olsun Avrupa'da averaj takımı oluyorlar süper ligde aslan kesiliyorlar. Ben artık Fatih Terim'in gitmesi gerektiğini düşünüyorum.1 olur, 2 olur ama sürekli aynı şey oluyor.Bjk hakkıyla kazandı bugün kötü oynadık
komik bir ağlayış şekli beğendimZaten BJK yendi diye üzülen GS'li yoktur çünkü BJK ile oynamak Alanya ile oynamakla aynı. BJK derbi takımı olmadı, olmayacakta.
Ben gitmemesi taraftarıyım terim avrupaya çok çalışmış lige hiç bakmamış sergende avrupaya hiç çalışmamış lige odaklanmışBu Beşiktaşlılara prim veriyorlar ya yazıklar olsun Avrupa'da averaj takımı oluyorlar süper ligde aslan kesiliyorlar. Ben artık Fatih Terim'in gitmesi gerektiğini düşünüyorum.1 olur, 2 olur ama sürekli aynı şey oluyor.
lan necip orda değişiklik istemesinin sebebi 2dk önce kramp girdi adama koşmasın mı sizin oyuncular gibi yatsın mı ne boş yapıyon artık boş yapcak yer kalmadı bundan saldırıyonuzBak çocuğum sana futbol öğreteceğim. O ayak tehlikeli kalktığı için kafasını tutuyor. Necip kendini yere atıp değişiklik istiyor oyun devam edince hiçbir şey olmamış gibi koşuyor az adam ol lan Necip.
siz yendiniz mi hakkınızla kime yenilirseniz hakemle fanatikliğin aptallığa dönüşmesiHakemle kazanmak ne kolay 8TAŞ.
Aslında bir konuda haklısın sezon ortası Avrupa iyi gidiyorken gitmesi biraz saçma ama sezon başı gitmeli benceBen gitmemesi taraftarıyım terim avrupaya çok çalışmış lige hiç bakmamış sergende avrupaya hiç çalışmamış lige odaklanmış
Adamların defans hattı çok kötü çünkü. Transfer yaparken bazı adamlar sistemine uygunsuzmuş ama bilmiyor sanırım. Her maç Pjanic'e ve Teixeira'a bel bağlıyor. Bu adamların arkasında duracak sağlam defans olmadıktan sonra isterlerse Romelu Lukaku'yu transfer etsinler Avrupada hiçbir şey yapamazlar. Üstelik Süper Lig zaten vasat bir lig. Kaliteli bir sistemin varsa kazanırsın.Avrupa'da averaj takımı oluyorlar süper ligde aslan kesiliyorlar.
Haklısın Galatasaray da da aynı şey orta sahada geçerli Taylanla bu iş yürümez. Berkan yine biraz iyi baskı yapıyor ve koşuyor.Adamların defans hattı çok kötü çünkü. Transfer yaparken bazı adamlar sistemine uygunsuzmuş ama bilmiyor sanırım. Her maç Pjanic'e ve Teixeira'a bel bağlıyor. Bu adamların arkasında duracak sağlam defans olmadıktan sonra isterlerse Romelu Lukaku'yu transfer etsinler Avrupada hiçbir şey yapamazlar. Üstelik Süper Lig zaten vasat bir lig. Kaliteli bir sistemin varsa kazanırsın.