Neler Yeni

GS 1 BJK 2 MAÇ SONU

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Bugün de her derbi ve "derbicik"( holigan arkadaşlar sizi üzmeyeyim) sonrası olduğu gibi Türk milletine sporun fazla olduğunu gördük.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Futbolcu değilim ama beşiktaşlıydım o yüzden oley beşiktaş

HoYeon Jung

80+ Gold
Fatih Hocam tamam hocam hani Avrupa maçlarına önem veriyorsunuz ama yani hocam bizimde arkadaşlar arasında bir karizmamız var YA MORUTAN I NEDEN ÇIKARTIYORSUN FATİH HOCA

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Fatih Hocam tamam hocam hani Avrupa maçlarına önem veriyorsunuz ama yani hocam bizimde arkadaşlar arasında bir karizmamız var YA MORUTAN I NEDEN ÇIKARTIYORSUN FATİH HOCA
Son zamanlarda olan tüm kayıplar Fatih Terim'e yazar. Saçma 11ler , mantıksız değişiklikler, kötü oyun, ekran başında kanser oluyor insan

HoYeon Jung

80+ Gold
Son zamanlarda olan tüm kayıplar Fatih Terim'e yazar. Saçma 11ler , mantıksız değişiklikler, kötü oyun, ekran başında kanser oluyor insan
Şu sıralar full Avrupa maçlarına odaklanmış. Lig maçlarında çok kötü performansı var, morutan neden çıktı ki? Bunu hep yapıyor, Morutan çıkınca kaybediyoruz.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Bjk hakkıyla kazandı bugün kötü oynadık

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Bjk hakkıyla kazandı bugün kötü oynadık
Bu Beşiktaşlılara prim veriyorlar ya yazıklar olsun Avrupa'da averaj takımı oluyorlar süper ligde aslan kesiliyorlar. Ben artık Fatih Terim'in gitmesi gerektiğini düşünüyorum.1 olur, 2 olur ama sürekli aynı şey oluyor.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Bu Beşiktaşlılara prim veriyorlar ya yazıklar olsun Avrupa'da averaj takımı oluyorlar süper ligde aslan kesiliyorlar. Ben artık Fatih Terim'in gitmesi gerektiğini düşünüyorum.1 olur, 2 olur ama sürekli aynı şey oluyor.
Ben gitmemesi taraftarıyım terim avrupaya çok çalışmış lige hiç bakmamış sergende avrupaya hiç çalışmamış lige odaklanmış

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Enes
Bak çocuğum sana futbol öğreteceğim. O ayak tehlikeli kalktığı için kafasını tutuyor. Necip kendini yere atıp değişiklik istiyor oyun devam edince hiçbir şey olmamış gibi koşuyor az adam ol lan Necip.
lan necip orda değişiklik istemesinin sebebi 2dk önce kramp girdi adama koşmasın mı sizin oyuncular gibi yatsın mı ne boş yapıyon artık boş yapcak yer kalmadı bundan saldırıyonuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hakemle kazanmak ne kolay 8TAŞ.
siz yendiniz mi hakkınızla kime yenilirseniz hakemle fanatikliğin aptallığa dönüşmesi

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Ben gitmemesi taraftarıyım terim avrupaya çok çalışmış lige hiç bakmamış sergende avrupaya hiç çalışmamış lige odaklanmış
Aslında bir konuda haklısın sezon ortası Avrupa iyi gidiyorken gitmesi biraz saçma ama sezon başı gitmeli bence

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Avrupa'da averaj takımı oluyorlar süper ligde aslan kesiliyorlar.
Adamların defans hattı çok kötü çünkü. Transfer yaparken bazı adamlar sistemine uygunsuzmuş ama bilmiyor sanırım. Her maç Pjanic'e ve Teixeira'a bel bağlıyor. Bu adamların arkasında duracak sağlam defans olmadıktan sonra isterlerse Romelu Lukaku'yu transfer etsinler Avrupada hiçbir şey yapamazlar. Üstelik Süper Lig zaten vasat bir lig. Kaliteli bir sistemin varsa kazanırsın.

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Adamların defans hattı çok kötü çünkü. Transfer yaparken bazı adamlar sistemine uygunsuzmuş ama bilmiyor sanırım. Her maç Pjanic'e ve Teixeira'a bel bağlıyor. Bu adamların arkasında duracak sağlam defans olmadıktan sonra isterlerse Romelu Lukaku'yu transfer etsinler Avrupada hiçbir şey yapamazlar. Üstelik Süper Lig zaten vasat bir lig. Kaliteli bir sistemin varsa kazanırsın.
Haklısın Galatasaray da da aynı şey orta sahada geçerli Taylanla bu iş yürümez. Berkan yine biraz iyi baskı yapıyor ve koşuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forvetler harcanıyor bizde kimse besleyemiyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom