Evet ancak herkes açısından bakmak gerekir olaya. Belki arkadaşın yüklü miktarda doları olabilir.yatırımcılar için ama bizim gibi pc toplamak istiyenler için hiçbir işe yaramaz
Evet ancak herkes açısından bakmak gerekir olaya. Belki arkadaşın yüklü miktarda doları olabilir.yatırımcılar için ama bizim gibi pc toplamak istiyenler için hiçbir işe yaramaz
Valla benim arkadaş 2' den falan girdi 1500 doları var hala bekletiyorEvet ancak herkes açısından bakmak gerekir olaya. Belki arkadaşın yüklü miktarda doları olabilir.
Yinede Türkiye'de yaşayan çoğu kişi ve aile için hiç bir şey değişmedi. Genele bakmak gerekirse de pek düşmedi demek buda.Evet ancak herkes açısından bakmak gerekir olaya. Belki arkadaşın yüklü miktarda doları olabilir.
ben zannettmem amaEvet ancak herkes açısından bakmak gerekir olaya. Belki arkadaşın yüklü miktarda doları olabilir.
Rüyanda görürsün onu anca, "ameriganın oyunları"Böyle giderse yıl başına kadar 6.90 lara kadar geriler gibi geliyor.
Misal diyorum arkadaşım.Tepeden giren yatirimci bgy aslani
Valla durum o kadar vahim ki 9.80 9.50 düşüşe sert diyoruz vallaNihayet dolarda düşüş başladı. 9.80den 9.50ye sert bir düşüş oldu. Böyle giderse yıl başına kadar 6.90 lara kadar geriler gibi geliyor.
Valla 10 olacak diye korkuyordum son anda döndü valla
(YTD diye yazayım sorun olmasın)
hocam ben 3 4 zannettimBende düşüş diyince 5-6 arasına düştü zannettim .d dolar düşmez artık beyler, en az 15 e kadar yolu var bu doların.
Sence hulk gerçek mi?hocam ben 3 4 zannettim
Evet, maalesef.Yinede Türkiye'de yaşayan çoğu kişi ve aile için hiç bir şey değişmedi. Genele bakmak gerekirse de pek düşmedi demek buda.
başlığı görünce öyle sanıyor insanSence hulk gerçek mi?