Gamaped Önerisi (250TL)

Reaksiyon skoru
7
Merhabalar. 250 TL gibi fiyatlara gamepad almayı düşünüyorum daha da düşük olabilir aklımda Logitech F310 var. Xcloud için de kullanmak istiyorum tam uyumlu olarak çalışıyor mu

Merhabalar. 250 TL gibi fiyatlara gamepad almayı düşünüyorum daha da düşük olabilir aklımda Logitech F310 var. Xcloud için de kullanmak istiyorum tam uyumlu olarak çalışıyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/microso...hlkjI9kv_giWblMzJvRoCiM0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds kusura bakma yanlış link

Logitech alma. F310 hem ağır hem de sıkıntılı.

F710 da aynı şey. Çok sorunları var.

50 lira aşarsan Pusat Pro Gaming alabilirsin.

Max 250 çünkü 2 tane alabilirim ondan arttiramam. Logitech iyi marka aslında sorunlu çıkması tuhaf
Bende sorunluydu. Hem de çok. Biraz şans sanırım.

Ek olarak Trust GXT 590'da indirimde 250 lira oluyor sanırım. İtopyayı kontrol et. Şu an fiyatı tuzlu.

Logitech alma. F310 hem ağır hem de sıkıntılı.
Valla ben kaç aydır kullanıyorum, hiçbir sorununu görmedim. Ağır olmasına bir şey diyemem ama zamanla alışıyorsun. F310 denediğim oyunların hepsinde de çatır çatır çalıştı. Şu ana kadar çok memnunum.

Valla ben kaç aydır kullanıyorum, hiçbir sorununu görmedim. Ağır olmasına bir şey diyemem ama zamanla alışıyorsun. F310 denediğim oyunların hepsinde de çatır çatır çalıştı. Şu ana kadar çok memnunum.
F310 ile de basit basit problemler yaşayan gördüm ama tamamen alınmaz değil. F710'dan uzak durun.

F310 ile de basit basit problemler yaşayan gördüm ama tamamen alınmaz değil. F710'dan uzak durun.
F710 konusunda sadece çok fazla kopma yaşandığını duydum, o açıdan doğru diyorsunuz. Ama F310'a sorunlu denmesine çok şaşırdım. Sanırım şans eseri bana sorunsuz olarak gelmiş. Teşekkür ederim bilgi için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,303
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri